תמונה קרמשניט אישי | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

קרמשניט אישי

אחרי שקיבלנו ביקורת מדהימות על המתכון של עוגת הקרמשניט החגיגית שלנו, הכנו עבורכם מתכון בגרסה האישית שלה. 25 דקות עבודה בלבד בדרגת קושי קלה. מתכון פשוט מהמם של קרמשניט אישי.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • בצק עלים מופשר (חבילה של 750 גרם)
  • לקרם: שמנת מתוקה - מיכל 250 מ"ל
  • רבע כוס חלב
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • לקישוט: 50 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

1
חממו תנור מראש ל-180 מעלות ותרפדו תבנית בנייר אפיה.
2
תפרשו את בצק העלים על משטח העבודה שעליו הכי נוח לכם לעבוד ותרדדו בעזרת מערוך (לא לרדד יותר מדי). לאחר מכן תקחו כוס, תקרצו עיגולים קטנים ולאחר מכן סדרו אותם בנייר אפיה (הכינו כמות גדולה של עיגולים כי תזדקקו להם גם ככיסוי מעל)
3
קחו מזלג וחוררו מעט את העיגולים ולאחר מכן הברישו את העיגולים בשמן.
4
הכניסו לתנור לאפיה במשך 15-20 דקות עד שתקבלו הזהבה של העיגולים שיצרתם, לאחר מכן הוציאו אותם מהתנור והניחו להם להתקרר בטמפרטורת החדר.
5
הכנת הקרם: הקציפו שמנת כ-30 שניות, הוסיפו חלב ואינסטנט פודינג וניל והמשיכו להקציף עד שתקבלו קצפת אחידה ויציבה.
6
זלפו את תערובת הקצפת שהכנתם מעל כל עיגול ולאחר מכן הכינו עיגול נוסף ממש כמו סנדוויץ.
7
הניחו בקערה את קוביות השוקולד יחד עם כף מים והמיסו במיקרוגל במשך מספר שניות, לאחר מכן ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה ואז תזלפו בעזרת כפית מעל כל עיגול מעט שוקולד.
8
אחסון: עטפו בעזרת ניילון נצמד או תסגרו בקופסה סגורה ותשמרו במקרר.

קרמשניט אישי – קצת רקע ומידע על הקינוח:

אחרי שקיבלנו ביקורת מדהימות על המתכון של עוגת הקרמשניט החגיגית שלנו, הכנו עבורכם מתכון בגרסה האישית שלה.
25 דקות עבודה בלבד בדרגת קושי קלה. מתכון פשוט מהמם של קרמשניט אישי.

במתכון הנ"ל זמן ההכנה הוא כשעה עבודה בלבד! כן כן, 25 דקות בלבד והקינוח מוכן.

עוגת קרמשניט האישית המדוברת הינה חלבית אז כל שומרי הכשרות שימו לב הקינוח חלבי.
מרגע תחילת ההכנה עד הרגע שהן מוכנות מדובר בזמן של 25 דקות בלבד (אם כן מומלץ להקפיא מעט)
שכן חלקו הרב של המתכון הוא האפייה בתנור ככה שהעבודה עצמה מאוד קצרה ומהירה.

עיקר מרכיבי המתכון עוסקים בהכנת הקרם, כאשר הבצק הינו בצק עלים מופשר, והקישוט הוא שוקולד מריר.

להכנת הקרם תצטרכו:

שמנת מתוקה, כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

כמו שציינו אופן ההכנה פשוט מאוד, זמן ההכנה המלא הוא כ-25 דקות, אבל רוב הזמן זה אפייה בתנור.

הערות מטבח:

  1. נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-180 מעלות ולרפד בנייר אפיה.
  2. כאשר אתם קורצים את עיגולי הקינוח נסו שהגדלים יהיו זהים ומדויקים שזה יהיה כמה שיותר מושלם וישר,
    אתם צריכים כמות גדולה גם לתחתית וגם לחלק העליון.
  3. כאשר אתם אופים את העיגולים שימו לב שהצבע שלהם מוזהב כמו שצריך.

טיפ לאחסון: עטפו בעזרת ניילון נצמד או תסגרו בקופסה סגורה ותשמרו במקרר.

למי שלא זוכר/יודע יש לנו מתכון זהה רק בעוגה גדולה ושלמה – שאתם חייבים לנסות הביקורות עליו מדהימות!
'מתכון לקרמנשיט' – (לכניסה לחצו על שם המתכון).

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: