עוגת ביסקוויטים של פעם | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת ביסקוויטים של פעם – פרווה

מתכון נוסטלגי לפניכם: מתכון לעוגת ביסקוויטים של פעם בגרסת פרווה (קיים גרסה חלבית). 20 דקות בלבד! לא יותר מזה, ויש לכם עוגת ביסקוויטים של פעם בגרסת פרווה. מתכון קל להפליא!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית קוטר 24

  • לשכבת ביסקווטים: 500 גרם ביסקוויטים
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 כף אבקת קפה נמס
  • 500 מ"ל שמנת צמחית
  • 3 כפות סוכר לבן
  • 5 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לקישוט: 70 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

1
מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים שמנת צמחית עד קבלת קצפת במרקם יוגורט. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.
2
מוסיפים את תמצית הוניל ומקציפים מעט. מוסיפים את הפודינג ומערבלים עד קבלת קצפת יציבה.
3
מערבבים בכוס קפה נמס יחד עם מים רותחים ומערבבים היטב. טובלים את הביסקוויטים בקפה ומסדרים שכבה ראשונה בתבנית.
4
יוצקים שכבה של קצפת מעל הביסקוויטים וחוזרים על הפעולה לשתי שכבות נוספות של ביסקוויטים וקצפת כאשר השכבה האחרונה היא של קצפת.
5
ממיסים בקערה בפולסים במיקרוגל את השוקולד המריר ומזלפים מעל הקצפת.
6
מכניסים לקירור של כשעה לפחות.

עוגת ביסקוויטים של פעם – פרווה – קצת רקע ומידע על העוגה:

מתכון נוסטלגי לפניכם: מתכון לעוגת ביסקוויטים של פעם בגרסת פרווה (קיים גרסה חלבית).
20 דקות בלבד! לא יותר מזה, ויש לכם עוגת ביסקוויטים של פעם בגרסת פרווה. מתכון קל להפליא!

העוגה הזו הינה פרווה אז כל שומרי הכשרות שימו לב אין לכם ממה לדאוג העוגה פרווה..
זמן ההכנה של העוגה הוא כחצי שעה בלבד!! חצי שעה ויש לכם עוגת ביסקווטים של פעם.
דרגת הקושי הינה קלה ובכל אופן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

עוגת ביסקוויטים של פעם – פרווה

הכמות שתצא מהמתכון הנ"ל: תבנית קוטר 24

מרכיבי העוגה הם פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

לשכבת הבסיקווטים תצטרכו: ביסקוויטים, מים רותחים, קפה נמס, שמנת צמחית, סוכר לבן, אינסטנט פודינג וניל ותמצית וניל.

לקישוט תצטרכו: 70 גרם שוקולד מריר.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של 'עוגת ביסקוויטים של פעם' כולל בתוכו כ-6 שלבי הכנה.

בשלב הראשון מכינים את הקצפת כך: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים שמנת צמחית עד קבלת קצפת במרקם יוגורט,
לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.
מיד אחרי זה הוסיפו את תמצית הוניל והמשיכו להקציף קצת, הוסיפו את הפודינג ותערבלו עד אשר תקבלו קצפת יציבה.
בכוס קפה נמס מערבבים יחד עם מים רותחים ומערבבים היטב, מיד אחר כך טובלים את הביסקוויטים בקפה ומסדרים
את השכבה הראשונה בתבנית.
יוצקים שכבה של קצפת מעל הביסקוויטים וחוזרים על הפעולה לשתי שכבות נוספות של ביסקוויטים וקצפת כאשר השכבה האחרונה היא של קצפת,
ואז, ממיסים בקערה בפולסים במיקרוגל את השוקולד המריר ומזלפים מעל הקצפת.

לא לשכוח להכניס את העוגה לקירור של שעה לפחות!

עוגות בחושות

קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.

עוגות קרות

קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.

אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.

אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: