עוגת ביסקוויטים של פעם – פרווה – קצת רקע ומידע על העוגה:
מתכון נוסטלגי לפניכם: מתכון לעוגת ביסקוויטים של פעם בגרסת פרווה (קיים גרסה חלבית).
20 דקות בלבד! לא יותר מזה, ויש לכם עוגת ביסקוויטים של פעם בגרסת פרווה. מתכון קל להפליא!
העוגה הזו הינה פרווה אז כל שומרי הכשרות שימו לב אין לכם ממה לדאוג העוגה פרווה..
זמן ההכנה של העוגה הוא כחצי שעה בלבד!! חצי שעה ויש לכם עוגת ביסקווטים של פעם.
דרגת הקושי הינה קלה ובכל אופן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂
עוגת ביסקוויטים של פעם – פרווה
הכמות שתצא מהמתכון הנ"ל: תבנית קוטר 24
מרכיבי העוגה הם פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:
לשכבת הבסיקווטים תצטרכו: ביסקוויטים, מים רותחים, קפה נמס, שמנת צמחית, סוכר לבן, אינסטנט פודינג וניל ותמצית וניל.
לקישוט תצטרכו: 70 גרם שוקולד מריר.
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
אופן ההכנה של 'עוגת ביסקוויטים של פעם' כולל בתוכו כ-6 שלבי הכנה.
בשלב הראשון מכינים את הקצפת כך: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים שמנת צמחית עד קבלת קצפת במרקם יוגורט,
לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.
מיד אחרי זה הוסיפו את תמצית הוניל והמשיכו להקציף קצת, הוסיפו את הפודינג ותערבלו עד אשר תקבלו קצפת יציבה.
בכוס קפה נמס מערבבים יחד עם מים רותחים ומערבבים היטב, מיד אחר כך טובלים את הביסקוויטים בקפה ומסדרים
את השכבה הראשונה בתבנית.
יוצקים שכבה של קצפת מעל הביסקוויטים וחוזרים על הפעולה לשתי שכבות נוספות של ביסקוויטים וקצפת כאשר השכבה האחרונה היא של קצפת,
ואז, ממיסים בקערה בפולסים במיקרוגל את השוקולד המריר ומזלפים מעל הקצפת.
לא לשכוח להכניס את העוגה לקירור של שעה לפחות!
—
עוגות בחושות
קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.
עוגות קרות
קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.
אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.
אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!
—
מתכונים לעוגות
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'
את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'
—
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
- קינוח לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- עוגות: עוגות בחושות – עוגות קרות – כל מה שצריך לדעת
- עוגות לשבועות: אילו עוגות הכי מומלץ להכנה בחג השבועות?
- מתכונים לעוגות גבינה – עשה ואל תעשה
- עוגות בחושות: אחסון עוגות – הקפאת עוגות – מה מומלץ ולמה?
- אחסון במטבח: פתרונות אחסון למטבח קטן – איך לאחסן חומרי אפייה?
- קינוחים פרווה: היתרון הגדול באפיית קינוחים פרווה
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.