תמונה מתכון מעמול תמרים ואגוזים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מעמול תמרים ואגוזים

עוגיות מגולגלות מבצק חמאתי פריך ונימוח מלואות בתמרים איכותיים ואגוזים מושלמים, עוגיות שיבואו טוב בכל שעה ביום ותמיד טוב שיש בקופסה בבית. מתכון קל להכנה ללא מאמץ בפחות משעה.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 500 גרם קמח לבן
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • ½ כפית מלח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 200 גרם חמאה רכה
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • ¼ כוס שמן
  • 1 ו1/2 כפיות תמצית וניל
  • 1 חלמון
  • למלית: 1 חבילת ממרח תמרים
  • 150 גרם אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה:

1
בקערה גדולה מערבבים קמח, מלח ואבקת אפיה.
2
מוסיפים את החמאה הרכה, מיץ תפוזים, שמן, תמצית וניל וחלמון ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
3
מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים. מרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפיה למלבן בעובי של כ1/2 ס"מ.
4
מורחים ¼ ממרח התמרים על המלבן ומפזרים אגוזי מלך.
5
מגלגלים את המלבן לאורך לרולדה וחותכים את הרולדה לעוגיות (לא לחתוך עד הסוף).
6
מכניסים לקירור של כחצי שעה.
7
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25 דקות עד הזהבה.
8
מניחים לעוגיות להצטנן לחלוטין וחותכים את העוגיות.
9
לקישוט: בוזקים אבקת סוכר.

מעמול תמרים ואגוזים – קצת רקע ומידע על העוגיות:

מעמול תמרים ואגוזים – עוגיות מגולגלות מבצק חמאתי פריך ונימוח מלואות בתמרים איכותיים ואגוזים מושלמים, עוגיות שיבואו טוב בכל שעה ביום ותמיד טוב שיש בקופסה בבית.
מתכון קל להכנה ללא מאמץ בפחות משעה.

ואולי העוגיות הפופולאריות ביותר בעולם לצד עוגיות אמסטרדם שחוו צמיחה גדולה בשנים האחרונות.

המתכון הוא חלבי – לכל השומרים שימו לב המתכון חלבי.

זמן ההכנה הוא כארבעים דקות. כן כן לא טעיתם 40 דקות בלבד והעוגיות מוכנות.

דרגת הקושי היא בינונית. אך עם הצמדות לאופן ההכנה והמרכיבים וכל אחד יכול להכין את זה.

המרכיבים של המתכון הנ"ל פשוטים, ואלו המרכיבים:

קמח לבן, אבקת סוכר, מלח, אבקת אפיה, חמאה, תפוזים, שמן, תמצית וניל וחלמון.

למלית העוגיות תצטרכו: ממרח תמרים ואגוזי מלח קצוצים.

*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!

שלבי אופן ההכנה הם 9 שלבים בלבד. פשוט וקל לא?, אז למה אתם מחכים!

*הערה: אל תשכחו לחמם מראש את התנור ל-180 מעלות על מנת שיהיה בטמפרטורה הנכונה כאשר אתם מכניסים את העוגיות.

*אנו ממליצים לקשת את העוגיות באבקת סוכר שתעניק לעוגיות טעם וצבע מושלם!

מתכונים לעוגיות

אוהבים להכין עוגיות? יש לנו מספר קטגוריות עם עשרות מתכונים לכך:

מתכונים לעוגיות | מתכונים לעוגיות פרווה

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: