מעמול תמרים ואגוזים – קצת רקע ומידע על העוגיות:
מתכון קל להכנה ללא מאמץ בפחות משעה.
ואולי העוגיות הפופולאריות ביותר בעולם לצד עוגיות אמסטרדם שחוו צמיחה גדולה בשנים האחרונות.
המתכון הוא חלבי – לכל השומרים שימו לב המתכון חלבי.
זמן ההכנה הוא כארבעים דקות. כן כן לא טעיתם 40 דקות בלבד והעוגיות מוכנות.
דרגת הקושי היא בינונית. אך עם הצמדות לאופן ההכנה והמרכיבים וכל אחד יכול להכין את זה.
המרכיבים של המתכון הנ"ל פשוטים, ואלו המרכיבים:
קמח לבן, אבקת סוכר, מלח, אבקת אפיה, חמאה, תפוזים, שמן, תמצית וניל וחלמון.
למלית העוגיות תצטרכו: ממרח תמרים ואגוזי מלח קצוצים.
*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!
שלבי אופן ההכנה הם 9 שלבים בלבד. פשוט וקל לא?, אז למה אתם מחכים!
*הערה: אל תשכחו לחמם מראש את התנור ל-180 מעלות על מנת שיהיה בטמפרטורה הנכונה כאשר אתם מכניסים את העוגיות.
*אנו ממליצים לקשת את העוגיות באבקת סוכר שתעניק לעוגיות טעם וצבע מושלם!
—
מתכונים לעוגיות
אוהבים להכין עוגיות? יש לנו מספר קטגוריות עם עשרות מתכונים לכך:
מתכונים לעוגיות | מתכונים לעוגיות פרווה
—
- קינוחים קלים להכנה – קינוחים שמתאימים לכולם – מה הכי קל להכין?
- עוגיות טעימות: עוגיות טעימות בטירוף – העוגיות הכי טעימות בעולם
- קינוחים לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- קינוחים מהירים: איזה קינוחים מהירים להכנה אפשר לעשות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
–
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.