תמונה מתכון פנקייקים מושחתים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

פנקייקים מושחתים

בא לך משהו מוגזם, מושחת, ענק, נוטף שוקולד וסופר מתוק? המתכון הבא הוא בשבילכם. ערימת פנקייקים מושחתים נוטפי שוקולד עשוי מאצבעות קינדר טעימות שלא תפסיקו ללקק את האצבעות.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

15 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 2 ביצים
  • 1 וחצי כפות סוכר לבן
  • כוס חלב
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 וחצי כוסות קמח לבן
  • 1 וחצי שקיות אבקת אפייה
  • 100 גרם שוקולד לבחירתכם - לבן/חלב/מריר
  • 10-15 אצבעות קינדר

אופן הכנה:

1
טורפים בקערה את הביצים בעזרת מטרפה או מזלג
2
מוסיפים את החלב, תמצית וניל, סוכר לבן, סוכר וניל וחמאה מומסת ומערבבים עד קבלת מסה אחידה
3
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה (מומלץ לנפות אותם יחדיו), מערבבים את התערובת היבשה לתערובת הרטובה באמצעות כף (מומלץ כף עץ), לערבב בקיפולים עד להטמעה של הקמח. חשוב לא לערבב יותר מידי את התערובת אחרת הפנקייקים יצאו קשיחים, זה בסדר אם נשארים גושי קמח קטנים בתערובת.
4
מחממים מחבת, אפשר לטגן את הפנקייקים בעזרת תרסיס שמן או מעט חמאה. מוזגים למחבת 2 כפות מהתערובת ונותנים לפנקייק להשתטח לבד. במידה ורוצים פנקייק עבה, מומלץ להשתמש ברינג - מניחים רינג משומן היטב במחבת ומוזגים 3-5 כפות מהתערובת לתוכו.
5
מניחים במרכז 3 קוביות שוקולד לבן/חלב/מריר ומוסיפים כף נוספת של הבלילה לכיסוי של השוקולד.
6
מטגנים במשך 1-3 דקות, תלוי בעובי הפנקייק, הזמן הטוב ביותר להפוך את הפנקייק הוא הרגע בו מופיעות בועות, הופכים לצד השני ומטגנים במשך 1-2 דקות נוספות.
7
להגשה ניתן להמיס שוקולד לבחירתכם בפולסים במיקרו/ בן מארי ולזלף מעל הפנקייקים, מניחים אצבע קינדר על הפנקייקים החמים.
8
שדרוגים: ניתן לבזוק מעל אבקת סוכר לקבלת אקסטרה מתיקות
9
שדרוגים: מומלץ להגיש עם כדור גלידת וניל

פנקייקים מושחתים – קצת רקע על המתכון והקינוח:

אולי הא' ב' של הקינוחים הפשוטים הטובים והמוכרים שכולם אוהבים.
פנקייקים מושחתים פשוט וביתי במינימום זמן הכנה ומקסימום תוצאה מפנקת.

המתכון הזה מתאים לכל אחד אבל באמת לכל אחד הוא כל כך פשוט וטעים שאפשר להכינו כמה פעמים שתרצו בקלות.

צורת הקינוח הוא עגול בגודל בינוני שמתאים ונוח לאכילה לכל הגילאים (מהגיל שמותר).

זה יכול לבוא להשתלב נהדר כקינוח בצד לארוחת בוקר או אפילו אם בא לכם לחטוף ולנשנש משהו קטן במהלך הערב

לצד כוס תה או הנס קפה. זה באמת אחד מהשילובים הטובים והטעימים

המצרכים של המתכון פשוטים ובסייסים ואלו המצרכים:

ביצים, סוכר, חלב, חמאה, סוכר וניל, תמצית וניל, קמח לבן שוקולד ואצבעות קינדר.

אופן ההכנה פשוט וכולל בסה"כ 6 שלבים בלבד.

המתכון הזה נעשה במיוחד עם מינימום שימוש בשמן ואפילו תוכלו להשתמש בתרסיס שמן.

הפנקייק חלבי ואורך ההכנה הוא כרבע שעה בלבד (15 דקות) כן כן, 15 דקות בלבד ואתם כבר נהנים מהטעם המתוק.

במיוחד עבורכם הוספנו מספר שדרוגים / תחליפים אם בא לכם משהו אחר:

  1. אם תרצו להכין את הגרסה המלוחה: של הפנקייק מורידים את סוכר הווניל ותמצית הווניל, אפשר להוריד לגמרי גם את כף הסוכר הלבן.

התוספות לגרסה המלוחה אין סופיות, ניתן להגיש עם רוטב אלפרדו, תרד והולנדייז או ביצת עין.

2. לגרסת פרווה, ניתן להחליף את החלב בתחליפי חלב – חלב שקדים/ קוקוס/ סויה, או להחליף במים. את החמאה ניתן להחליף בשמן קוקוס.

3. יש גם גרסה קלאסית ועדינה – לחצו כאן למתכון המלא.

כל שנותר לכם זה רק לבחור את הגרסה הרצויה שלכם ולהכין את המתכון.

הנאה מובטחת!

אצלנו באתר יש מגוון רחב של קטגוריות שונות של כל סוגי הקינוחים והמתכון הזה לא סתם נכנס אל

קטגוריית 'קינוחים קלים להכנה' כי זה באמת מתכון קל ופשוט.

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: