תמונה פאי תפוחים מתכון | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

פאי תפוחים מתכון

בא לכם קינוח פרווה מהמם וטעים? המתכון הבא בדיוק בשבילכם: מתכון לפאי תפוחים פרווה מושלם קל ומהיר ולהכנה מתאים לחגים ולשבתות ותמיד כיף שיש את זה בבית שאנו רוצים להוציא משהו טעים לאורחים שלנו.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • לתערובת התפוחים: 5 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנות
  • מיץ לימון - 2 כפות
  • סוכר - 2 כפות
  • דבש - 2 כפות
  • שקית סוכר וניל (כ- 10 גרם)
  • לתערובת הבצק:
  • קמח לבן - 3 כוסות
  • סוכר - 2 כפות
  • שקית סוכר וניל (כ- 10 גרם)
  • בין 1-3 כוסות מים (לפי הצורך)
  • ביצה גודל L
  • כוס שמן

אופן הכנה:

1
בשלב הראשון חממו מחבת גדולה על הלהבה הגדולה ואז הוסיפו את המצרכים הבאים: קוביות התפוחים, סוכר וניל, מיץ לימון, דבש וסוכר לבן. לאחר מכן תערבבו ובשלו עם המכסה את הכל במשך 8-10 דקות. הסירו את המכסה ובשלו כ-7 דקות נוספות עד שתראו שהתפוחים התרככו והנוזלים במחבת מתאדים, לאחר מכן הסירו מאש ותניחו לכל התערובת הנפלאה שיצרתם להתקרר.
2
בקערה נוספת ערבבו יחדיו את כל חומרי הבצק: סוכר וניל, סוכר לבן , שמן וביצה. שימו לב את המים הוסיפו בהדרגה לפי הצורך שלכם עד שתקבלו בצק אחיד., חצי מהתערובת של הבצק שמרו במקפיא.
3
חממו תנור מבעוד מועד ל-180 מעלות.
4
קחו תבנית עגולה בקוטר של 24 ס"מ ושמנו אותה. לאחר מכן משטחים חצי מתערובת הבצק בתחתית של התבנית ובצדדים (מומלץ עד גובה של סנטימטר אחד). לאחר מכן קחו קיסם ועשו חורים בכמה מקומות שונים והכניסו את הבצק לתנור כשהוא חם, המתינה במשך 10-12 דקות והוציאו מהתנור (לא לכבות את התנור)
5
הוסיפו את תערובת התפוחים שנוצרה (בשלב 1) מעל תחתית הבצק האפויה לאחר שיצאה מהתנור ומשטחים אותה באופן אחיד. לאחר מכן הוציאו את החצי השני של הבצק מהמקפיא ותפוררו מעל התפוחים באופן שווה.
6
מחזירים את העוגה עם הבצק ותערובת התפוחים שוב לתנור והמשיכו את האפייה לזמן של 30-35 דקות עד שתקבלו הזהבה.
7
הוציאו מהתנור והניחו לפאי להתקרר ולהתייצב לפני חיתוך והגשה

פאי תפוחים מתכון – קצת רקע ומידע על המתכון:

בא לכם קינוח פרווה מהמם וטעים? המתכון הבא בדיוק בשבילכם: מתכון לפאי תפוחים פרווה מושלם קל ומהיר ולהכנה
מתאים לחגים ולשבתות ותמיד כיף שיש את זה בבית שאנו רוצים להוציא משהו טעים לאורחים שלנו.

המתכון הזה מתאים גם לקטגוריות הבאות:

'קינוחים קלים להכנה' ו-'קינוחים פרווה' – נכון מאוד! הפאי הזה גם קל מאוד להכנה, וגם פרווה.

פאי תפוחים המדובר הינו פרווה אז כל שומרי הכשרות אין ממה לדאוג הקינוח כשר לפסח ופרווה לחלוטין.
מרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לאכול אותם מדובר בזמן של 60 דקות בלבד, כולל הכל!
שכן חלקו הרב של המתכון הוא האפייה בתנור ככה שהעבודה עצמה מאוד קצרה ומהירה.

מרכיבים המתכון מתחלקים ל-2 חלקים:

  1. לתערובת התפוחים
  2. לתערובת הבצק

בשביל להכין את תערובת התפוחים תצטרכו את המרכיבים הבאים:

5 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנות, מיץ לימון, סוכר, דבש ושקית סוכר וניל.

בשביל להכין את תערובת הבצק תצטרכו את המרכיבים הבאים:

קמח לבן, סוכר, שקית סוכר וניל, מים, ביצה ושמן.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

כמו שציינו אופן ההכנה פשוט מאוד, זמן ההכנה המלא הוא כ-60 דקות, אבל רוב הזמן זה אפייה בתנור.

הערות מטבח:

  1. נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-180 מעלות.
  2. לאחר שהעוגה מוכנה הוציאו אותה להצטנן ולהתייצב לפני שאתם חותכים אותה.

במידה ואתם אוהבים פאי יש לנו גם את גרסת השוקולד באתר: "מתכון לפאי שוקולד"

בבלוג שלנו כתבנו מאמרים שונים מעולים הקינוחים שמתאימים למתכון זה, אם אתם מעוניינים לקרוא:

אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגה ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או וגם בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: