פאי תפוחים מתכון – קצת רקע ומידע על המתכון:
בא לכם קינוח פרווה מהמם וטעים? המתכון הבא בדיוק בשבילכם: מתכון לפאי תפוחים פרווה מושלם קל ומהיר ולהכנה
מתאים לחגים ולשבתות ותמיד כיף שיש את זה בבית שאנו רוצים להוציא משהו טעים לאורחים שלנו.
המתכון הזה מתאים גם לקטגוריות הבאות:
'קינוחים קלים להכנה' ו-'קינוחים פרווה' – נכון מאוד! הפאי הזה גם קל מאוד להכנה, וגם פרווה.
פאי תפוחים המדובר הינו פרווה אז כל שומרי הכשרות אין ממה לדאוג הקינוח כשר לפסח ופרווה לחלוטין.
מרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לאכול אותם מדובר בזמן של 60 דקות בלבד, כולל הכל!
שכן חלקו הרב של המתכון הוא האפייה בתנור ככה שהעבודה עצמה מאוד קצרה ומהירה.
מרכיבים המתכון מתחלקים ל-2 חלקים:
- לתערובת התפוחים
- לתערובת הבצק
בשביל להכין את תערובת התפוחים תצטרכו את המרכיבים הבאים:
5 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנות, מיץ לימון, סוכר, דבש ושקית סוכר וניל.
בשביל להכין את תערובת הבצק תצטרכו את המרכיבים הבאים:
קמח לבן, סוכר, שקית סוכר וניל, מים, ביצה ושמן.
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
כמו שציינו אופן ההכנה פשוט מאוד, זמן ההכנה המלא הוא כ-60 דקות, אבל רוב הזמן זה אפייה בתנור.
הערות מטבח:
- נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-180 מעלות.
- לאחר שהעוגה מוכנה הוציאו אותה להצטנן ולהתייצב לפני שאתם חותכים אותה.
—
במידה ואתם אוהבים פאי יש לנו גם את גרסת השוקולד באתר: "מתכון לפאי שוקולד"
בבלוג שלנו כתבנו מאמרים שונים מעולים הקינוחים שמתאימים למתכון זה, אם אתם מעוניינים לקרוא:
- קינוחים ללא שוקולד: אוהבים קינוחים בלי שוקולד? זה בשבילכם
- עוגות: עוגות בחושות – עוגות קרות – כל מה שצריך לדעת
- קינוחים לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- קינוחים פרווה: היתרון הגדול באפיית קינוחים פרווה
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגה ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או וגם בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂
אוהבים, צוות ללוש.