עוגת שוקולד פרווה עם שוקולד מריר | מתכונים לעוגות | מתכונים לעוגות פרווה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת שוקולד פרווה עם שוקולד מריר

לאנשים שמתחברים ומעדיפים שוקולד מריר על שוקולד לבן המתכון הבא בשבילכם: מתכון לעוגת שוקולד פרווה עם שוקולד מריר בשעה עבודה בלבד. מתכון קל ופשוט לביצוע עם ציפוי שוקולד מעל.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית קוטר 24

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם מחמאה
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 כוס קמח לבן
  • קורט מלח
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ״ל שמנת צמחית

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מחלקים את השוקולד לקוביות וממיסים בפולסים במיקרוגל בקערה גדולה יחד עם המחמאה עד קבלת תערובת שוקולד אחידה.
3
בקערת מיקסר מקציפים היטב ביצים יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף בהיר ויציב.
4
מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים בעדינות בעזרת מרית/לקקן.
5
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר וניל, מלח ותמצית וניל ומערבבים היטב עד הטמעה.
6
משמנים היטב תבנית ויוצקים אליה את הבלילה, אופים למשך כ40 דקות עד השחמה, העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.
7
מכינים את הציפוי - בקערה ממיסים בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר יחד עם שמנת צמחית עד קבלת תערובת שוקולד אחידה.
8
מניחים לעוגה להצטנן מעט ומזלפים מעליה את השוקולד.

עוגת שוקולד פרווה עם שוקולד מריר – קצת רקע ומידע על העוגה:

לאנשים שמתחברים ומעדיפים שוקולד מריר על שוקולד לבן המתכון הבא בשבילכם: מתכון לעוגת שוקולד פרווה עם שוקולד מריר בשעה עבודה בלבד.
מתכון קל ופשוט לביצוע עם ציפוי שוקולד מעל.

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

כפי שכבר הבנתם העוגה הזאת הינה פרווה – אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג העוגה פרווה.
זמן ההכנה של הקינוח הוא כ-60 דקות, מהתחלה ועד סופו של המתכון.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

עוגת שוקולד פרווה עם שוקולד מריר

הכמות שתצא מהמתכון הוא תבנית קוטר 24

מרכיבי המתכון של המתכון הנ"ל פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

שוקולד מריר, מחמאה, ביצים, סוכר לבן, קמח לבן, קורט מלח, סוכר וניל, אבקת אפייה ותמצית וניל.

לציפוי של העוגה תצטרכו שוקולד מריר ושמנת צמחית.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "עוגת שוקולד פרווה עם שוקולד מריר" כוללת בתוכו כ-8 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את העוגה הזאת בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂
אלה השלבים שלב אחר שלב:
  1. תחממו את התנור מבעוד מועד ל-180 מעלות.
  2. כעת תחתכו את השוקולד לקוביות והמיסו אותם בפולסים במיקרוגל בקערה גדולה יחד עם המחמאה עד קבלת תערובת שוקולד אחידה.
  3. קחו קערת מיקסר והקציפו בה היטב ביצים יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף בהיר ויציב.
  4. בשלב זה הוסיפו את תערובת השוקולד ומערבבים בעדינות בעזרת מרית/לקקן.
  5. כעת הוסיפו את הקמח, אבקת אפייה, סוכר וניל, מלח ותמצית וניל ומערבבים היטב עד הטמעה.
  6. שמנו היטב תבנית ויוצקים אליה את הבלילה, אופים למשך כ40 דקות עד השחמה,
    העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.
  7. בשלב זה נכין את הציפוי: קחו קערה ובה המיסו בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר יחד עם שמנת צמחית עד קבלת תערובת שוקולד אחידה.
  8. הניחו לעוגה להצטנן מעט ומזלפים מעליה את השוקולד.

עוגות בחושות

קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.

עוגות קרות

קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.

אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.

אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: