תמונה מתכון עוגת גבינה בחושה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת גבינה בחושה

מתכון פשוט וקל לעוגת גבינה מעולה, רכה וטעימה שמתאימה בדיוק ליד הקפה, לאירוח מפתיע או לרגע של עצלנות קלה :) 10 דקות עבודה בלבד ולתנור לאפייה! לא נדרש מעבר לקערה אחת, אין צורך בהקצפה והפרדת ביצים. *זמן ההכנה הינו 50 דקות, אך זמן העבודה 10 דקות בלבד.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 400 גרם גבינה לבנה 5-9%
  • 100 גרם שמנת חמוצה
  • 1 ו1/2 כוסות סוכר לבן
  • ½ כוס שמן
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 כפות קוקוס לבן טחון

אופן הכנה:

1
בקערה גדולה מערבבים גבינה לבנה, שמנת חמוצה, סוכר לבן, סוכר וניל, שמן וקוקוס טחון לתערובת אחידה.
2
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב אחיד.
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים בתנועות קיפול אל תוך בלילת הגבינה עד הטמעת הקמח בבלילת הגבינה. שימו לב לא לערבב יותר מידי את התערובת כדי שאווריריות העוגה לא תיפגע.
4
משמנים תבנית עגולה בקוטר 24-26 סמ ויוצקים את בלילת העוגה לתבנית
5
אופים את העוגה בתנור שחומם ל180 מעלות כ40 דקות. העוגה מוכנה כאשר היא זהובה בחלקה העליון.
6
שדרוגים ניתן להוסיף לעוגה שברי שוקולד לבחירתכם/ מטבעות שוקולד/ פירות/ שוקולד צ'יפס או לצפות בגנאש שוקולד. להכנת גנאש השוקולד יש להמיס בפולסים במיקרו 100 גרם שוקולד לבחירתכם יחד עם 100 מ"ל שמנת מתוקה.

עוגת גבינה בחושה – קצת רקע ומידע על העוגה:

עוגת גבינה בחושה הינה אחת מהעוגות הפופולאריות ביותר כיום.
לעוגות גבינה יש כיום עשרות מתכונים שונים של ברחבי הרשת או ספרי הבישול השונים. חלקם מוצלחים יותר חלקם מוצלחים פחות.

במתכון הנ"ל זמן ההכנה הוא קצר מאוד יחסית בסך הכל 50 דקות! כן כן, 50 דקות והעוגה מוכנה.

המתכון הוא כמובן חלבי לכל השומרים, איך לא? מדובר בעוגת גבינה כמובן 😉

דרגת קושי ההכנה הוא בינוני, אך הצמדות מדויקת לכל שלבי אופן ההכנה וכל אחד יוכל להכין את העוגה.

מרכיבי העוגה הם פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

גבינה לבנה 5-9%, שמנת חמוצה, סוכר לבן, שמן, סוכר וניל, ביצים, קמח תופח, קוקוס לבן טחון

אופן ההכנה כולל בתוכו 5 שלבים בלבד.

במתכון זה הוספנו עבורכם מספר שדרוגים / שינויים במידה ותרצו לשנות קצת את העוגה.

ואלו השדרוגים:

ניתן להוסיף לעוגה שברי שוקולד לבחירתכם/ מטבעות שוקולד/ פירות/ שוקולד צ'יפס או לצפות בגנאש שוקולד.
להכנת גנאש השוקולד יש להמיס בפולסים במיקרו 100 גרם שוקולד לבחירתכם יחד עם 100 מ"ל שמנת מתוקה.

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

וכמובן יש לנו מגוון רחב של עוגות גבינות שונות שתוכלו למצוא אצלנו באתר – מה שתצטרכו לעשות זה רק להריץ חיפוש 🙂

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: