עוגת גבינה אפויה פשוטה ללא בסיס | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת גבינה אפויה פשוטה ללא בסיס

עוגת גבינה אפויה פשוטה, כמה שפשוטה ככה טעימה! עוגת גבינה אפויה במתכון קליל ללא בסיס וללא קמח, מושלמת להכנה מהירה ומתאימה מאוד לאירועים מיוחדים, חגים ואפילו סופ"ש רגוע ומפנק לצד הקפה של הבוקר.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

עד שעה

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 500 מ"ל שמנת חמוצה
  • 400 גרם גבינה לבנה 5-9%
  • 1 ו1/2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל190 מעלות.
2
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר הלבן עד קבלת קצף אחיד
3
בקערה נפרדת מערבבים עד קבלת בלילה אחידה שמנת חמוצה, גבינה לבנה, חלמונים, תמצית וניל וגרידת לימון.
4
מוסיפים את פודינג הוניל והקורנפלור וממשיכים לערבב עד קבלת בלילה אחידה וחלקה.
5
מוסיפים את קצף החלבונים בהדרגה אל תערובת הגבינה ומערבבים יחדיו בתנועות קיפול עד הטמעת הקצף בבלילה. שימו לב לא לערבב יותר מידי כדי לא לפגוע באוריריות העוגה.
6
שופכים את התערובת אל תבנית משומנת היטב ואופים כ15 דקות עד להשחמה בחלקה העליון של העוגה.
7
לאחר מכן מורידים את מעלות התנור ל100 מעלות ואופים כ45-50 דקות נוספות.
8
לעוגה אוורירית במיוחד מומלץ להכניס לתנור יחד עם העוגה כלי מלא במים בכדי ליצור סביבת אפיה מלאה בלחות.

עוגת גבינה אפויה פשוטה – קצת רקע ומידע על העוגה:

עוגת גבינה אפויה פשוטה הינה אחת מהעוגות הפופולאריות ביותר כיום.
לעוגות גבינה יש כיום עשרות מתכונים שונים של ברחבי הרשת או ספרי הבישול השונים. חלקם מוצלחים יותר חלקם מוצלחים פחות.

המתכון הוא חלבי. אז לכל שומרי הכשרות המתכון חלבי שימו לב  🙂
אורך תהליך הכנת המתכון הוא עד שעה בלבד.

במתכון הנ"ל זמן ההכנה הוא קצר מאוד יחסית בסך פחות משעה, כן כן פחות משעה והעוגה מוכנה.

כמו שציינו המתכון הוא כמובן חלבי לכל השומרים, איך לא? מדובר בעוגת גבינה כמובן 😉

דרגת קושי ההכנה הוא בינוני, אך הצמדות מדויקת לכל שלבי אופן ההכנה וכל אחד יוכל להכין את העוגה.

מרכיבי העוגה הם פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

ביצים, סוכר לבן, שמנת חמוצה, גבינה לבנה 5-9%, תמצית וניל, גרידת לימון, קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה כולל בתוכו 8 שלבים בלבד.

במתכון זה הוספנו עבורכם מספר שדרוגים / שינויים במידה ותרצו לשנות קצת את העוגה.

ואלו השדרוגים:

  1. לעוגה אוורירית במיוחד מומלץ להכניס לתנור יחד עם העוגה כלי מלא במים בכדי ליצור סביבת אפיה מלאה בלחות.

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: