עוגיות שוקולד ציפס פרווה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות שוקולד ציפס פרווה

אולי העוגיות הפופולאריות ביותר בעולם עוגיות שוקולד ציפס בגרסת פרווה מיוחדת וטעימה בטירוף! 30 דקות בלבד ויש לכם את העוגיות המושלמות האלה בגרסה הפרווה (קיים באתר גם בגרסה רגילה וגרסה טבעונית)

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


15-20 עוגיות

  • 3/4 כוס שמן
  • 2 ו1/4 כוסות קמח לבן
  • 3/4 כוס סוכר חום דביק
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 2 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1/4 כפית מלח
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 1/2 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-170 מעלות
2
בקערה גדולה מערבבים היטב קמח לבן, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח
3
מוסיפים את הסוכר הלבן והסוכר החום ומערבבים היטב
4
מוסיפים את הביצים, תמצית וניל ושמן ומערבבים היטב עד קבלת בצק אחיד
5
מוסיפים את השוקולד המריר ולשים את הבצק היטב עד קבלת בצק אחיד
6
מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה ויוצרים כדורים שווים מהבצק
7
מניחים את הכדורים ברווחים בתבנית ואופים למשך 15 דקות

עוגיות שוקולד ציפס פרווה – קצת רקע ומידע על העוגיות:

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות המתכון פרווה אין לכם למה לדאוג.
אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-30 דקות הכנה בלבד, כן, כן, חצי שעה והעוגיות מוכנות.

המרכיבים להכנת העוגיות הללו נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

שמן, קמח לבן, סוכר חום דביק, סוכר לבן, ביצים, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, שוקולד מריר קצוץ ותמצית וניל.

*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!

הכמות שתצא לכם מהמתכון הזה הוא 15-20 עוגיות.

עוגיות שוקולד ציפס פרווה

אופן ההכנה של המתכון הזה הוא כולל בתוכו כ-7 שלבים בלבד.

  1. מראש תחממו את התנור ל-170 מעלות.
  2. תקחו קערה גדולה ותערבבו בתוכה היטב את המרכיבים הבאים: קמח לבן, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח.
  3. הוסיפו את המרכיבים הבאים: את הסוכר הלבן והסוכר החום והמשיכו לערבב היטב.
  4. לאחר מכן הוסיפו את הביצים, תמצית וניל ושמן ומערבבים היטב עד קבלת בצק אחיד.
  5. איזה כיף! כעת הוסיפו את השוקולד המריר ולשים את הבצק היטב עד קבלת בצק אחיד.
  6. רפדו תבנית אפיה בנייר אפיה ותצרו כדורים בגודל שווה מהבצק.
  7. כעת הניחו את הכדורים ברווחים בתבנית והכניסו לאפייה בתנור למשך זמן של – 15 דקות.

עוגיות שוקולד ציפס – מתכונים נוספים:

לאוהבי העוגיות מהסוג הזה, מלבד המתכון הזה של עוגיות שוקולד ציפס פרווה
תוכלו למצוא אצלנו באתר את המתכון הזה ב-2 ורסיות שונות, חלביות וטבעוניות, להלן:
עוגיות שוקולד צ’יפס | עוגיות שוקולד ציפס טבעוניות

קינוחים פרווה

היתרונות של קינוחים פרווה: זה ברור לכולם שהיתרונות שנמצאים בקינוחים פרווה פונים בעיקר לקהל הדתי ששומר כשרות אך לא רק אומנם שומרי הכשרות
שומרים את האיסור על אכילת בשר וחלב יחד וממתין כ-6 שעות בין אכילת בשר לחלב,
דבר שמקובל בקהילה הדתית אך לא רק. גם אנשים מסורתיים רבים שומרים בין לבין.

כמו שכתוב בתורה: שלש פעמים איסור זה: "לא תבשל גדי בחלב אמו" (שמות כג, יט ועוד).

מצווה זו גרמה ל-קינוחים פרווה ובכללי למזון פרווה (שלא חלבי ולא בשרי) לקבל תאוצה ותודעה פשוט מטורפת.
ניתן לומר שהיום אין בית בישראל שיש לו זיקה בדת לא יחזיק במגירה או במקרר קינוחים פרווה ו/או משהו פרווה שאפשר לנשנש שמתחשק.

החסרונות של קינוחים פרווה: אנשים אניני טעם (אנשים בעל טעם מעודן וסופר מדוקדק שמרגיש ומבחין בכל מרכיב בטעם)
יכולים לחוש משמעותית בין קינוח פרווה ללא קינוח פרווה, לדוגמא בן אדם אֲנִין טַעַם שיאכל סופלה שוקולד פרווה
ירגיש מיד בחסרונו של שוקולד החלב הנוטף והשופע שיוצא מסופלה בדרך כלל ויחוש בהבדלים.

מידע נוסף:

בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: