תמונה מתכון כדורי שוקולד שוקולד לפסח | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

כדורי שוקולד לפסח

המתכון אהוב על כולם ובעיקר על ילדים מתכון לכדורי שוקולד אך הפעם בגרסה הכשרה לפסח. חצי שעה עבודה בלבד ויש לכם כדורי שוקולד מהממים וטעימים במיוחד לחג הפסח, אז מי אמר שאי אפשר להתפנק בחג?

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


20-30 כדורים

  • 400 גרם עוגיות יין
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 2 כפות ממרח שוקולד השחר
  • לציפוי: קוקוס לבן או סוכריות צבעוניות

אופן הכנה:

1
טוחנים את עוגיות היין לפירורים דקים.
2
ממיסים את החמאה ומערבבים יחד עם פירורי העוגיות.
3
ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרוגל ומוסיפים לתערובת העוגיות. מוסיפים גם את ממרח השוקולד ומערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה
4
יוצרים כדורים מהעיסה ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה, מעבירים להקפאה לפחות לשעתיים.
5
מומלץ להוציא מהקפאה כ5-10 דקות לפני האכילה.

כדורי שוקולד לפסח – קצת רקע על המתכון והקינוח:

המתכון אהוב על כולם ובעיקר על ילדים מתכון לכדורי שוקולד אך הפעם בגרסה הכשרה לפסח.
חצי שעה עבודה בלבד ויש לכם כדורי שוקולד מהממים וטעימים במיוחד לחג הפסח, אז מי אמר שאי אפשר להתפנק בחג?

חג הפסח דופק על דלתנו ואנחנו ממשיכים עם הקינוחים השווים לחג. והפעם – כדורי שוקולד כשרים לחלוטין לחג הפסח
חצי שעה עבודה בלבד ויש לכם קינוח כדורים מושלם לפסח, מתכון קל וסופר טעים לחג!

המתכון שלנו בא להעביר את המסר שגם בחג הפסח אפשר לאכול קינוחים ועוגות טעימים
ולא כל הדברים הכשרים פחות טעימים. הקינוח הנ"ל משרת זאת מצוין!

הקינוח המדובר חלבי אז לכל שומרי הכשרות שימו לב – הקינוח חלבי.
מרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לאכול אותם מדובר בזמן של בין 30 דקות בלבד, כולל הכל!
מתכון קל ופשוט להכנה שכולם יכולים להכין אותו.

כדורי שוקולד כשרים לפסח

המתכון יעני לכם כמות של בין 20 ל-30 כדורי שוקולד

מרכיבי המתכון די פשוטים ואלו המרכיבים:

עוגיות יין, חמאה, שוקולד לבן וממרח שוקולד השחר.

לציפוי תצטרכו: קוקוס לבן או סוכריות צבעוניות

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

המתכון מאוד קל ומהיר וכולל בתוכו בסה"כ 4 שלבים הכנה בלבד.

ההמלצה שלנו היא להוציא מהקפאה כ5-10 דקות לפני האכילה.

בנוסף לכך במיוחד לחג הפסח יש לנו מגוון רחב של מתכונים רק לחג הפסח!
לכניסה לחצו על שם הקטגוריה 'קינוחים לפסח'

וגם תוכלו למצוא קינוחים לכל חגי ישראל שכבר קיימים באתר תחת הקטגוריה 'קינוחים לחגים'

בבלוג שלנו כתבנו מאמר במיוחד לנושא הקינוחים לחג הפסח אתם מוזמנים לקרוא ולהתרשם.

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בעמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: