תמונה קראק פאי מתכון | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

קראק פאי מתכון

חג השבועות ממש בפתח ומתכון הזה מגיע בדיוק בזמן מתכון לקראק פאי מושלםםם בשעה עבודה בלבד! עוגת קראק פאי מושלמת העשויה מעוגיות שיבולת שועל מעורבבים בחמאה. כמה פשוט ככה טעים! כולל מלית טעימה בטירוף!. שעה עבודה ויש לכם את העוגה הזאת מוכנה, תאמינו לנו זה שווה את זה.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית פאי מתפרקת קוטר 24

  • 75 גרם חמאה רכה
  • קורט מלח
  • 1 ביצה
  • 80 גרם שיבולת שועל
  • 60 גרם סוכר חום
  • 70 גרם קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • תוספת להכנת קלתית: 50 גרם חמאה מומסת
  • למלית: 100 גרם סוכר חום
  • 1/2 כפית מלח
  • 100 גרם סוכר לבן
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 80 מ״ל שמנת מתוקה
  • 4 חלמונים

אופן הכנה:

1
לעוגיית שיבולת שועל - מחממים תנור ל170 מעלות. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים היטב חמאה רכה, סוכר ומלח עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים ביצה ומערבלים עד הטמעה. מוסיפים את שיבולת השועל, קמח ואבקת אפייה ומערבלים עד קבלת גושי בצק אחידים.
2
מעבירים את גושי הבצק לתבנית מרופדת נייר אפייה, משטחים את הבצק לשכבה דקה (הצורה לא משנה לאחר מכן מפוררים את העוגיה) ואופים כ15-20 דקות, מצננים את העוגייה ומעבירים לקירור.
3
מכינים את הקלתית - מפוררים את העוגיה לפירורים דקים ומוסיפים חמאה מומסת, מערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה. משטחים את הבצק בתבנית פאי מרופדת בנייר אפייה או משומנת היטב.
4
מכינים את המלית - מקציפים בעזרת מטרפה ידנית סוכר לבן, סוכר חום, מלח, חמאה מומסת, שמנת והחלמונים עד קבלת בלילה אחידה. יוצקים את התערובת מעל תחתית הפאי ואופים למשך כ30 דקות. לאחר מכן מנמיכים את טמפרטורת התנור ל150 מעלות ואופים כ10 דקות נוספות.
5
מצננים לחלוטין ומקשטים באבקת סוכר

קראק פאי מתכון – קצת רקע ומידע על העוגה:

חג השבועות ממש בפתח ומתכון הזה מגיע בדיוק בזמן מתכון לקראק פאי מושלםםם בשעה עבודה בלבד!
עוגת קראק פאי מושלמת העשויה מעוגיות שיבולת שועל מעורבבים בחמאה. כמה פשוט ככה טעים! כולל מלית טעימה בטירוף!.
שעה עבודה ויש לכם את העוגה הזאת מוכנה, תאמינו לנו זה שווה את זה.

העוגה הזו הינה חלבית אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה הינה חלבית.
זמן ההכנה של העוגה במלואה הוא כשעה עבודה בלבד!

קראק פאי מתכון

הכמות שיוצאת מהכנת המתכון הנ"ל: תבנית פאי מתפרקת קוטר 24.

המרכיבים כוללים 3 חלקים.

  1. להכנת קראק פאי
  2. תוספת להכנת קלתית
  3. ומרכיבים להכנת המלית

המרכיבים הראשונים להכנת הקראק פאי נצטרך את הדברים הבאים: חמאה רכה, קורט מלח, ביצה, שיבולת שועל, סוכר חום
קמח, אבקת אפייה ותמצית וניל.

התוספת להכנת הקלתית נצטרך: 50 גרם חמאה מומסת.

ולהכנת המלית נצטרך את המרכיבים האלו: סוכר חום, מלח, סוכר לבן, חמאה מומסת, שמנת מתוקה וחלמונים.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "מתכון לקראק פאי" כולל בתוכו כ-5 שלבים בלבד.

בשלב הראשון: מחממים תנור ל170 מעלות. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים היטב חמאה רכה, סוכר ומלח עד קבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצה ומערבלים עד הטמעה. מוסיפים את שיבולת השועל, קמח ואבקת אפייה ומערבלים עד קבלת גושי בצק אחידים.

בשלב השלישי נכין את הקלתית כך: מפוררים את העוגיה לפירורים דקים ומוסיפים חמאה מומסת, מערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה.
משטחים את הבצק בתבנית פאי מרופדת בנייר אפייה או משומנת היטב.

ובשלב הרביעי נכין את המלית: מקציפים בעזרת מטרפה ידנית סוכר לבן, סוכר חום, מלח, חמאה מומסת, שמנת והחלמונים עד קבלת בלילה אחידה.
יוצקים את התערובת מעל תחתית הפאי ואופים למשך כ30 דקות. לאחר מכן מנמיכים את טמפרטורת התנור ל150 מעלות ואופים כ10 דקות נוספות.

בשלב האחרון נותנים לקראק פאי להתקרר ונקשט באבקת סוכר.

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: