תמונה קינוח תותים בכוסות | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

קינוח תותים בכוסות

מתכון לאחד מקינוחי הכוסות אהובים ביותר עלינו! קינוח תותים בכוסות. תותים טריים וטעימים עם קצפת ביתית פשוט מושלמת! וגם? קינוח פרווה לחלוטין שתוכלו לאכול בכל עת. מתכון שיעניק לכם בין 8-10 כוסות אישיות, מתכון ב-30 דקות בלבד!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


8-10 כוסות אישיות

  • סלסלת תותים
  • מיץ מתפוז אחד או כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 250 מ״ל שמנת צמחית
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה:

1
שוטפים את התותים היטב ומניחים על נייר סופג.
2
חותכים את התותים לקוביות ומעבירים לקערה. סוחטים תפוז לקערה או מוסיפים כוס מיץ תפוזים, מוסיפים 2 כפות סוכר ומערבבים היטב.
3
מכינים את הקצפת - בקערת מיקסר מקציפים שמנת צמחית למשך 2 דקות במהירות גבוהה עד קבלת קרם במרקם יוגורט.
4
מוסיפים את הסוכר והפודינג ומקציפים למשך שתי דקות נוספות עד קבלת קצפת יציבה.
5
מסדרים בתחתית הכוס כף של תותים ולאחר מכן בעזרת שק זילוף מזלפים קצפת. מוסיפים שכבה נוספת של תותים ולאחר מכן שכבה נוספת של קצפת. חוזרים על הפעולה עם יתר הכוסות האישיות.

קינוח תותים בכוסות – קצת רקע ומידע על הקינוח:

מתכון לאחד מקינוחי הכוסות אהובים ביותר עלינו! קינוח תותים בכוסות. תותים טריים וטעימים עם קצפת ביתית פשוט מושלמת!
וגם? קינוח פרווה לחלוטין שתוכלו לאכול בכל עת. מתכון שיעניק לכם בין 8-10 כוסות אישיות, מתכון ב-30 דקות בלבד!

הקינוח הזה פרווה אז כל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג הקינוח פרווה לחלוטין.
זמן ההכנה של הקינוח הזה הוא כ-30 דקות בלבד! כן, כן. חצי שעה והקינוח מוכן.

קינוח תותים בכוסות

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 8-10 כוסות אישיות.

להכנת הקינוח הזה תצטרכו את המרכיבים הבאים (5 מרכיבים בלבד):

סלסלת תותים, מיץ מתפוז אחד או כוס מיץ תפוזים (אנו ממליצים על תפוז אחד טרי!), סוכר לבן,
שמנת צמחית ואינסטנט פודינג וניל.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו בסה"כ 5 שלבים בלבד.
אנחנו מבטיחים שכל אחד שיערוך את המתכון בצורה נכונה שלב אחר שלב יצליח בהכנת המתכון.

בשלב הראשון זה הטיפול בתותים בסה"כ לשטוף אותם ולחתוך אותם.

בשלב השלישי – מתחילים להכין את הקצפת: בקערת מיקסר מקציפים שמנת צמחית למשך 2 דקות במהירות גבוהה עד קבלת קרם במרקם יוגורט.

ובשלב החמישי והאחרון מעצבים את קינוח הכוסות שלנו!

קינוחי תותים

אוהבים קינוחים עם תותים? יש לנו 2 מתכונים נוספים ומהממים עם תותים שאנחנו בטוחים שתאהבו מאוד!

תותים מצופים שוקולד | פבלובה תותים

מתכונים לקינוחים פרווה

אוהבים מתכונים לקינוחים פרווה? מחפשים מתכונים מסוג זה? אז יש לנו קטגוריות מלאות בדיוק בשבילכם:

מתכונים לעוגות פרווה | מתכונים לעוגיות פרווה | קינוחי כוסות פרווה | קינוחים לפסח פרווה

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: