תמונה מתכון קדאיף גבינה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

קדאיף גבינה

מתכון מהמם לקינוח קדאיף עם קרם גבינה מתכון פשוט וטעים. שערות קדאיף מלמטה קרם גבינה וניל מלמעלה. ב-25 דקות עבודה בלבד! שמתוכם ב-10 דקות הכנה בלבד! ויוצא לכם 10 מנות מהממות אישיות שכולם יאהבו. המתכון חלבי. המלצה שלנו לקישוט שימו פרי שאתם אוהבים תותים או פירות יער.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

25 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


10 מנות אישיות

  • לשערות קדאיף: 100 גרם אטריות קדאיף
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • לקרם גבינה וניל: אבקת סוכר - רבע כוס
  • אינסטנט פודינג וניל - 3 כפות
  • 1 מיכל שמנת מתוקה / להקצפה
  • גבינה לבנה או 5% או 9% - 200 גרם
  • לסירופ הסוכר: מים - חצי כוס
  • סוכר - רבע כוס
  • לקישוט: פירות קצוצים לבחירתכם

אופן הכנה:

1
הכנת שערות הקדאיף: תערבבו את שערות הקדאיף יחד עם החמאה והפרידו את את השערות בעזרת היידים, לאחר מכן הניחו את השערות בתחתית תבנית של מאפינס ותהדקו.
2
תחממו את התנור מראש ל-180 מעלות, לאחר מכן כאשר התנור חם תאפו את שערות הקדאיף במשך 15 דקות עד שאטריות הקדאיף יהיה מעט זהובות.
3
הכנת קרם גבינה וניל: תקחו מיקסר והקציפו את המרכיבים הבאים: שמנת יחד עם אבקת סוכר במשך 30 שניות, לאחר מכן הוסיפו פודינג וניל והמשיכו להקציף עד שתקבלו קצפת אחידה ויציבה, לאחר מכן הוסיפו את הגבינה לבנה שחברתכם ותערבבו בעזרת כף עד שכל החומרים יתחברו יחדיו.
4
הכנת סירופ סוכר: על הגז תחממו סוכר יחד עם מים ותערבבו עד שהסוכר יהיה נמס, תבשלו את זה בזמן של 6-7 דקות והורידו מן האש.
5
הוציאו מתבנית התנור את שערות הקדאיף שהכנתם בתנור בתחילת המתכון והניחו בצלחת, צקו כף מהסירום הסוכר מעל תחתיות הקדאיף, לאחר מכן הכניסו את קרם גבינה וניל שהכנתם אל תוך שקית זילוף וזלפו את הקרם על שערות הקדאיף.
6
קישוט: מומלץ להוסיף מעל פירות שאתם אוהבים דוגמת תותים או פירות יער קפואים לבחירתכם.
7
במידה ואתם לא מגישים מיידית , תאחסנו את הקינוח בתוך קופסא סגורה במקרר.

קדאיף גבינה – קצת רקע ומידע על הקינוח:

מתכון מהמם לקינוח קדאיף עם קרם גבינה מתכון פשוט וטעים. שערות קדאיף מלמטה קרם גבינה וניל מלמעלה.
ב-25 דקות עבודה בלבד! שמתוכם ב-10 דקות הכנה בלבד! ויוצא לכם 10 מנות מהממות אישיות שכולם יאהבו.
המתכון חלבי. המלצה שלנו לקישוט שימו פרי שאתם אוהבים תותים או פירות יער.

מתכון קדאיף מתכון הזה חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב שהמתכון הוא חלבי.
המתכון הזה מעט ארוך והדרגת קושי שלו בינונית אך אנחנו מבטיחים 3 דברים:

  1. המתכון הזה טעים בטירוף ושווה את זה!
  2. היצמדות לכל השלבים גם המרכיבים וגם אופן ההכנה יבטיחו הצלחה במתכון.
  3. אנחנו כאן לכל שאלה :))

מתכון לקדאיף

מרכיבי המתכון מתחלקים ל-4 חלקים:

  1. לשערות קדאיף
  2. לקרם גבינה וניל
  3. לסירופ הסוכר
  4. לקישוט

לשערות הקדאיף תצטרכו בסה"כ אטריות קדאיף וחמאה מומסת.

להכנת קרם גבינה וניל תצטרכו אבקת סוכר, אינסטנט פודינג וניל, מיכל שמנת מתוקה / להקצפה וגבינה לבנה או 5% או 9%

ולסירופ הסוכר תצטרכו רק מים וסוכר.

במידה ותרצו לקשט ולהוסיף עוד משהו לטעם תוכלו להשתמש בפירות קצוצים לבחירתכם (מומלץ תותים קצוצים או פירות יער קפואים)

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה ל-עוגת גבינה קדאיף – כולל בתוכו כ-7 שלבים בלבד.

כאשר בשלב הראשון מכינים את שערות הקדאיף: תערבבו את שערות הקדאיף יחד עם החמאה והפרידו את את השערות בעזרת היידים,
לאחר מכן הניחו את השערות בתחתית תבנית של מאפינס ותהדקו.

בשלב השלישי את קרם גבינה וניל: תקחו מיקסר והקציפו את המרכיבים הבאים: שמנת יחד עם אבקת סוכר במשך 30 שניות,
לאחר מכן הוסיפו פודינג וניל והמשיכו להקציף עד שתקבלו קצפת אחידה ויציבה,
לאחר מכן הוסיפו את הגבינה לבנה שחברתכם ותערבבו בעזרת כף עד שכל החומרים יתחברו יחדיו.

ובשלב הרביעי את סירופ הסוכר: על הגז תחממו סוכר יחד עם מים ותערבבו עד שהסוכר יהיה נמס, תבשלו את זה בזמן של 6-7 דקות והורידו מן האש.

וכמו שאמרנו לקישוט: מומלץ להוסיף מעל פירות שאתם אוהבים דוגמת תותים או פירות יער קפואים לבחירתכם.

אחסון: את הקינוח נשמור בתוך קופסא סגורה במקרר.

בגלל ייחודיות המתכון הטעם והמורכבות אנו מחשיבים את מתכון זה כמתכון חגיגי שמומלץ להכין בחגים.
מוזמנים למצוא מתכונים שווים נוספים לחגים בקטגוריה שלנו: 'קינוחים לחגים' וגם 'קינוחים מיוחדים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: