קאפקייקס קוקוס – קצת רקע ומידע על הקינוח:
קאפקייקס שכל כולו מוקדש לאוהבי הקוקוס: מתכון לקאפקייקס קוקוס בחצי שעה בלבד תקבלו קאפקייקס פרווה שכולו קוקוס. מתכון שקל ופשוט מאוד להכין.
הקינוח הינו פרווה אז כל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג הקינוח פרווה.
זמן ההכנה של הקינוח הוא בסה"כ כחצי שעה. שלושים דקות ויש לכם קאפקייקס קוקוס שהילדים וכל האורחים שלכם יתאהבו.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂
הכמות שתצא לכם מהמתכון הוא 10-12 יחידות קאפקייקס.
קאפקייקס קוקוס
מרכיבי המתכון שתצטרכו להכנת הקינוח נורא פשוטים, אלו המרכיבים:
2 ביצים בגודל S או M, סוכר, סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים, תמצית וניל, קמח לבן, אבקת אפיה וקוקוס.
לקישוט ולפיזור מעל הקאפקייקס איך לא: קוקוס 😉
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את הקינוח בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
- חממו את התנור מבעוד מועד ל-180 מעלות ואז סדרו מנג’טים מנייר בתבנית מאפינס.
- תערבבו את המרכיבים הבאים: ביצים עם הסוכר וגם הסוכר וניל, לאחר מכן הוסיפו את השמן, תמצית וניל המיץ תפוזים ותערבבו היטב.
- קחו קערה נפרדת ובה תערבבו את הקמח יחד עם אבקת האפיה והקוקוס ואז הוסיפו לקערה משלב 2.
ערבבו מעט עד שהחומרים יתאחדו ותקבלו תערובת דלילה. - צקו את הבלילה למנג’טים ותאפו את הקאפקייקס לזמן של 17-20 דקות.
- לקישוט: כאשר הקאפקייקס יוצא מהתנור פזרו מעל קוקוס.
—
מידע נוסף:
קינוחים קלים להכנה | קינוחים מהירים
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
- קינוח לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- קינוחים קלים להכנה – קינוחים שמתאימים לכולם – מה הכי קל להכין?
- אחסון במטבח: פתרונות אחסון למטבח קטן – איך לאחסן חומרי אפייה?
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.