קאפקייקס נוטלה | מתכונים לקאפקייקס | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

קאפקייקס נוטלה

מתכון לקאפקייקס שכל כולו על טהרת השוקולד שכולנו אוהבים: נוטלה. מתכון לקאפקייקס נוטלה ב-20 דקות בלבד! ויש לכם כ10-12 יחידות קאפקייקס שוקולדיות וטעימות בטירוף!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


10-12 מאפינס

  • 1/3 כוס סוכר לבן
  • 3/4 כוס קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס נוטלה
  • 50 גרם שוקולד מריר / חלב קצוץ

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-180 מעלות
2
בקערה גדולה טורפים היטב ביצים יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף תפוח ויציב
3
מוסיפים את הנוטלה וממשיכים לטרוף היטב עד לאיחוד
4
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וטורפים היטב עד קבלת בלילה אחידה
5
מוסיפים את תמצית הוניל ואת השוקולד הקצוץ ומערבבים היטב בתנועות קיפול עד לאיחוד
6
משמנים היטב תבנית שקעים למאפינס או מניחים עטרות נייר בשקעים
7
יוצקים בלילה לשקעי התבנית עד כ3/4 גובה התבנית
8
מעבירים לאפייה למשך כ-15 דקות עד התייצבות של המאפינס, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם במרכז המאפינס והוא יוצא יבש עם פירורים לחים

קאפקייקס נוטלה – קצת רקע ומידע על הקינוח:

מתכון לקאפקייקס שכל כולו על טהרת השוקולד שכולנו אוהבים: נוטלה. מתכון לקאפקייקס נוטלה ב-20 דקות בלבד!
ויש לכם כ10-12 יחידות קאפקייקס שוקולדיות וטעימות בטירוף!

הקינוח הינו חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב הקינוח חלבי.
זמן ההכנה של הקינוח הוא בסה"כ כ-20 דקות. עשרים דקות ויש לכם קאפקייס נוטלה שהילדים וכל האורחים שלכם יתאהבו.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

הכמות שתצא לכם מהמתכון הוא 10-12 יחידות קאפקייקס.

קאפקייקס נוטלה

מרכיבי המתכון של הקינוח המדובר פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

סוכר לבן, קמח לבן, אבקת אפייה, ביצים, תמצית וניל, נוטלה ושוקולד מריר / חלב קצוץ.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "קאפקייקס נוטלה" כולל בתוכו כ-8 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את הקינוח בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂
בשלב הראשון: תחממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
בשלב השני: קחו קערה גדולה ובה תטרפו היטב ביצים יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף תפוח ויציב.
בחלק השלישי: כעת הוסיפו את השוקולד נוטלה והמשיכו לטרוף היטב עד לאיחוד.
בחלק הרביעי: בשלב זה הוסיפו את הקמח ואבקת האפייה וטורפים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
בשלב החמישי:
מוסיפים את תמצית הוניל ואת השוקולד הקצוץ ומערבבים היטב בתנועות קיפול עד לאיחוד.
בשלב השישי:
שמנו היטב תבנית שקעים למאפינס או מניחים עטרות נייר בשקעים.
בחלק השביעי: צקו את הבלילה שהכנתם לשקעי התבנית עד כ3/4 גובה התבנית.
בשלב השמיני והאחרון של המתכון: העבירו לאפייה למשך כ15 דקות עד התייצבות של המאפינס,
המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם במרכז המאפינס והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.
מחפשים מתכונים קלים נוספים? יש לנו 2 קטגוריות מושלמות במיוחד עבורכם:
קינוחים קלים להכנה | קינוחים מהירים
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: