קאפקייקס ללא גלוטן – קצת רקע ומידע על הקינוח:
חולי הצליאק לא נשארים מאחור! מתכון מושלם לקאפקייקס ללא גלוטן! מתכון ל8-12 יחידות קאפקייקס אישיות.
בחצי שעה בלבד! עם שוקולד וכל הדברים שכולם אוהבים.
הקינוח הינו חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב הקינוח חלבי.
זמן ההכנה של הקינוח הוא בסה"כ כ-30 דקות. חצי שעה בלבד ויש לכם קינוח ללא גלוטן טעים בטירוף!
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂
הכמות שתצא לכם מהמתכון הוא 8-12 יחידות קאפקייקס.
קאפקייקס ללא גלוטן
מרכיבי המתכון של הקינוח המדובר פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:
ביצה, שמן, מלח, אבקת אפייה, כוס שוקולד צ’יפס חלב, חלב, סוכר לבן, שוקולד מריר, אבקת קקאו, תמצית וניל וקמח ללא גלוטן.
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
אופן ההכנה של המתכון הזה כלל כ-7 שלבים בלבד, ואלה שלבי המתכון:
- חממו את התנור מראש ל-170 מעלות טורבו.
- המיסו את השוקולד המריר יחד עם השמן בפולסים במיקרוגל עד שתקבלו תערובת שוקולד אחידה.
- בשלב זה הוסיפו את הביצה, חלב, סוכר לבן, מלח ותמצית וניל ותערבבו היטב עד שתקבלו גם כאן תערובת אחידה.
- מוסיפים את הקקאו (מומלץ לנפות), קמח ואבקת אפיה וטורפים מעט בעדינות עד קבלת בלילה אחידה.
- מוסיפים חצי כוס של שוקולד צ’יפס ומערבבים בתנועות קיפול.
- שמנו היטב תבנית שקעים לקאפקייקס או מסדרים מנז׳טים (עטרות נייר) בתוך השקעים,
לאחר מכן צקו את הבלילה את התבנית עד כ3/4 גובה. - פזרו את השוקולד צ’יפס שנותר מעל ומכניסים לאפייה של כ15-20 דקות, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם במרכז והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.
קינוחים קלים להכנה | קינוחים מהירים וגם כמובן 'מתכונים לקינוחים ללא גלוטן'
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.