קאפקייקס אוראו – קצת רקע ומידע על הקינוח:
מתכון מיוחד לאוהבי עוגיות אוראו. מתכון לקאפקייקס אוראו אישי.
בשעה תקבלו 8-10 יחידות קאפקייקס על בסיס אוראו טעימות בטירוף ושוות כל רגע!
הקינוח הינו חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב הקינוח חלבי.
זמן ההכנה של הקינוח הוא בסה"כ כשעה. שישים דקות ויש לכם קאפקייקס אוראו שהילדים וכל האורחים שלכם יתאהבו.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂
הכמות שתצא לכם מהמתכון הוא 8-10 יחידות קאפקייקס.
קאפקייקס אוראו
מרכיבי המתכון של הקינוח מתחלקים לשלושה חלקים, וכולם קלים וברורים:
- לקאפקייקס
- לקרם
- לקישוט
להכנת הקאפקייקס תצטרכו: שמן, ביצים, מיץ תפוזים, סוכר לבן, מלח, אבקת שוקולית, תמצית וניל,
קמח לבן, אבקת אפיה, שוקולד מריר קצוץ ועוגיות אוראו קצוצות.
לקרם תצטרכו: שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, תמצית וניל, אבקת חלב וחלב.
לקישוט: 10 עוגיות מיני אוראו.
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את הקינוח בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
- תחממו תנור מראש ל-180 מעלות.
- קחו קערה גדולה ובעזרת מטרפה הקציפו היטב ביצים וסוכר עד קבלת קצף בהיר ותפוח.
- כעת הוסיפו את השמן, מיץ תפוזים ותמצית וניל וטורפים היטב.
- עכשיו הוסיפו את השוקולית, קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבלים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
- בשלב זה הוסיפו את השוקולד הקצוץ והעוגיות הקצוצות ומערבבים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
- שמנו היטב תבנית שקעים למאפינס או מסדרים מנג׳טים (עטרות נייר) בתבנית השקעים,
לאחר מכן צקו את הבלילה לתבנית כ3/4 גובה התבנית ואופים למשך כ15-20 דקות עד השחמה, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם במרכז והוא יוצא יבש עם פירורים לחים. - בשלב זה מכינים את הקצפת כך: בקערת מיקסר מקציפים היטב שמנת מתוקה עד קבלת קצפת במרקם יוגורט,
הוסיפו את אבקת הסוכר והפודינג ומקציפים היטב עד לייצוב,
ואז את החלב ותמצית הוניל ומקציפים מעט עד קבלת קצפת אחידה ויציבה. - לאחר קירור של המאפינס מעבירים את הקצפת לשק זילוף, מזלפים קצפת מעל כל מאפינס ולאחר מכן מניחים עוגיית אוראו קטנה.
—
מידע נוסף:
קינוחים קלים להכנה | קינוחים מהירים
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
- קינוח לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- קינוחים קלים להכנה – קינוחים שמתאימים לכולם – מה הכי קל להכין?
- אחסון במטבח: פתרונות אחסון למטבח קטן – איך לאחסן חומרי אפייה?
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.
6 Responses
המתכון לקפקייק אוראו ממש טוב יצא ממש טעים כולם עפו עליו ואהבו ממש תודה רבה על המתכון!!
איך אנחנו שמחים לשמוע שימחת אותנו! תשלחי לנו להבא שנשוויץ באינסטגרם שלנו 🙂
אפשר להמיר את המיץ תפוזים במים?
עדיף להחליף למשקה סמיך יותר ממים 🙂
זה חשוב למרקם.
האם אפשר להכין את הקאפקייקס ללא מיץ תפוזים?
ניתן להחליף בחלב