קאפקייקס אוראו | מתכונים לקאפקייקס | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

קאפקייקס אוראו

מתכון מיוחד לאוהבי עוגיות אוראו. מתכון לקאפקייקס אוראו אישי. בשעה תקבלו 8-10 יחידות קאפקייקס על בסיס אוראו טעימות בטירוף ושוות כל רגע!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


8-10 יחידות

  • לקאפקייקס:
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כפית מלח
  • 5 כפות אבקת שוקולית
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 10 עוגיות אוראו קצוצות
  • לקרם: 250 מ״ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • לקישוט: 10 מיני עוגיות אוראו

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-180 מעלות
2
בקערה גדולה בעזרת מטרפה מקציפים היטב ביצים וסוכר עד קבלת קצף בהיר ותפוח
3
מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים ותמצית וניל וטורפים היטב
4
מוסיפים את השוקולית, קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבלים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
5
מוסיפים את השוקולד הקצוץ והעוגיות הקצוצות ומערבבים היטב עד קבלת בלילה אחידה
6
משמנים היטב תבנית שקעים למאפינס או מסדרים מנג׳טים (עטרות נייר) בתבנית השקעים, יוצקים את הבלילה לתבנית כ3/4 גובה התבנית ואופים למשך כ15-20 דקות עד השחמה, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם במרכז והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.
7
בינתיים מכינים את הקצפת - בקערת מיקסר מקציפים היטב שמנת מתוקה עד קבלת קצפת במרקם יוגורט, מוסיפים את אבקת הסוכר והפודינג ומקציפים היטב עד לייצוב, מוסיפים את החלב ותמצית הוניל ומקציפים מעט עד קבלת קצפת אחידה ויציבה.
8
לאחר קירור של המאפינס מעבירים את הקצפת לשק זילוף, מזלפים קצפת מעל כל מאפינס ולאחר מכן מניחים עוגיית אוראו קטנה

קאפקייקס אוראו – קצת רקע ומידע על הקינוח:

מתכון מיוחד לאוהבי עוגיות אוראו. מתכון לקאפקייקס אוראו אישי.
בשעה תקבלו 8-10 יחידות קאפקייקס על בסיס אוראו טעימות בטירוף ושוות כל רגע!

הקינוח הינו חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב הקינוח חלבי.
זמן ההכנה של הקינוח הוא בסה"כ כשעה. שישים דקות ויש לכם קאפקייקס אוראו שהילדים וכל האורחים שלכם יתאהבו.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

הכמות שתצא לכם מהמתכון הוא 8-10 יחידות קאפקייקס.

קאפקייקס אוראו

מרכיבי המתכון של הקינוח מתחלקים לשלושה חלקים, וכולם קלים וברורים:

  1. לקאפקייקס
  2. לקרם
  3. לקישוט

להכנת הקאפקייקס תצטרכו: שמן, ביצים, מיץ תפוזים, סוכר לבן, מלח, אבקת שוקולית, תמצית וניל,
קמח לבן, אבקת אפיה, שוקולד מריר קצוץ ועוגיות אוראו קצוצות.

לקרם תצטרכו: שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, תמצית וניל, אבקת חלב וחלב.

לקישוט: 10 עוגיות מיני אוראו.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "קאפקייקס אוראו" כולל בתוכו כ-8 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את הקינוח בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂
אלה שלבי ההכנה של הקינוח:
  1. תחממו תנור מראש ל-180 מעלות.
  2. קחו קערה גדולה ובעזרת מטרפה הקציפו היטב ביצים וסוכר עד קבלת קצף בהיר ותפוח.
  3. כעת הוסיפו את השמן, מיץ תפוזים ותמצית וניל וטורפים היטב.
  4. עכשיו הוסיפו את השוקולית, קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבלים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
  5. בשלב זה הוסיפו את השוקולד הקצוץ והעוגיות הקצוצות ומערבבים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
  6. שמנו היטב תבנית שקעים למאפינס או מסדרים מנג׳טים (עטרות נייר) בתבנית השקעים,
    לאחר מכן צקו את הבלילה לתבנית כ3/4 גובה התבנית ואופים למשך כ15-20 דקות עד השחמה, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם במרכז והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.
  7. בשלב זה מכינים את הקצפת כך: בקערת מיקסר מקציפים היטב שמנת מתוקה עד קבלת קצפת במרקם יוגורט,
    הוסיפו את אבקת הסוכר והפודינג ומקציפים היטב עד לייצוב,
    ואז את החלב ותמצית הוניל ומקציפים מעט עד קבלת קצפת אחידה ויציבה.
  8. לאחר קירור של המאפינס מעבירים את הקצפת לשק זילוף, מזלפים קצפת מעל כל מאפינס ולאחר מכן מניחים עוגיית אוראו קטנה.

מידע נוסף:

מחפשים מתכונים קלים נוספים? יש לנו 2 קטגוריות מושלמות במיוחד עבורכם:
קינוחים קלים להכנה | קינוחים מהירים
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

6 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: