עוגת תפוזים עם אינסטנט פודינג | מתכונים לעוגות בחושות | ללוש - מתכוני קינוחים

עוגת תפוזים עם אינסטנט פודינג

המתכון הבא הוא מתכון לעוגה פרווה שאנחנו אישית הכי אוהבים שיש לנו אותה בשבת או ליד הכוס תה, מתכון לעוגת תפוזים עם אינסטנט פודינג עוגה פרווה ב-50 דקות בלבד!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


1 תבנית אינגליש קייק

  • 3 ביצים
  • 1 ו-1/4 כוסות סוכר לבן
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 ו-1/2 כוסות קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפות גרידת תפוז
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-180 מעלות
2
בקערת המיקסר מקציפים ביצים יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף בהיר ותפוח.
3
מוסיפים את השמן ומערבלים מעט.
4
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים עד קבלת תערובת אחידה.
5
מוסיפים סוכר וניל, תמצית וניל, גרידת תפוז ומיץ תפוזים ומערבלים עד קבלת תערובת אחידה.
6
מוסיפים את חבילת האינסטנט פודינג בהדרגה עד קבלת בלילה חלקה ללא גושים.
7
משמנים היטב תבנית ואופים למשך כ30-40 דקות עד השחמה, העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.

עוגת תפוזים עם אינסטנט פודינג – קצת רקע ומידע על העוגה:

המתכון הבא הוא מתכון לעוגה פרווה שאנחנו אישית הכי אוהבים שיש לנו אותה בשבת או ליד הכוס תה,
מתכון לעוגת תפוזים עם אינסטנט פודינג עוגה פרווה ב-50 דקות בלבד!

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

כפי שכבר הבנתם העוגה הזאת הינה פרווה – אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג העוגה פרווה.
זמן ההכנה של הקינוח הוא כ-60 דקות, מהתחלה ועד סופו של המתכון.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

עוגת תפוזים עם אינסטנט פודינג

הכמות שתצא מהמתכון הוא 1 תבנית אינגליש קייק.

מרכיבי המתכון של המתכון הנ"ל פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

ביצים, סוכר לבן, שמן, קמח לבן, אבקת אפייה, סוכר וניל, תמצית וניל, גרידת תפוז, מיץ תפוזים ואינסטנט פודינג וניל.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "עוגת תפוזים עם אינסטנט פודינג" כוללת בתוכו כ-6 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את העוגה הזאת בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂

אלה השלבים שלב אחר שלב:
  1. תחממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
  2. קחו קערת המיקסר ותקציפו בה ביצים יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף בהיר ותפוח.
  3. כעת הוסיפו את השמן ומערבלים מעט ואז הוסיפו את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים עד קבלת תערובת אחידה.
  4. הוסיפו סוכר וניל, תמצית וניל, גרידת תפוז ומיץ תפוזים ומערבלים עד קבלת תערובת אחידה.
  5. בשלב זה מוסיפים את חבילת האינסטנט פודינג בהדרגה עד קבלת בלילה חלקה ללא גושים
  6. בשלב האחרון שמנו היטב תבנית ואופים למשך כ30-40 דקות עד השחמה,
    שימו לב העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.

עוגות בחושות

קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.

עוגות קרות

קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.

אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.

אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: