עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת

מתכון לעוגה המיתולגית שאנחנו אישית מכינים כמעט בכל שבת! מתכון לעוגת עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת. 40 דקות בלבד ויש לכם מתכון לעוגה מהממת לכבוד שבת ולכל השבוע.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית קוטר 24

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1/2 כוס קוקוס לבן טחון
  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • גרידה מחצי תפוז

אופן הכנה:

1
בקערה גדולה בעזרת מטרפה מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר.
2
מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים ותמצית וניל ומערבלים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
3
מוסיפים את הקוקוס, קמח ואבקת אפייה ומערבלים עד קבלת בלילה אחידה ללא גושים
4
מוסיפים את הגרידה ומערבלים בתנועות קיפול
5
יוצקים את הבלילה את תבנית משומנת היטב ומעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ-40 דקות עד השחמה, העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים

עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת – קצת רקע ומידע על העוגה:

מתכון לעוגה המיתולגית שאנחנו אישית מכינים כמעט בכל שבת! מתכון לעוגת עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת.
40 דקות בלבד ויש לכם מתכון לעוגה מהממת לכבוד שבת ולכל השבוע.

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

העוגה הזו הינה פרווה אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה הינה פרווה.
זמן ההכנה של העוגה הוא עד כ-40 דקות בלבד.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת

הכמות שתצא לכם ממתכון זה הוא: תבנית קוטר 24

מרכיבי המתכון של העוגה האוורירית והגבוהה הזאת פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

ביצים, סוכר לבן, שמן, מיץ תפוזים, תמצית וניל, קוקוס לבן טחון, קמח לבן, אבקת אפייה וגרידה מחצי תפוז.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת" כולל בתוכו כ-5 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את העוגה בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂
כך מכינים את העוגה: בקערה גדולה בעזרת מטרפה מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים ותמצית וניל ומערבלים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
ואז מוסיפים את הקוקוס, קמח ואבקת אפייה ומערבלים עד קבלת בלילה אחידה ללא גושים
ובסוף, מוסיפים את הגרידה ומערבלים בתנועות קיפול
בשלב האחרון והחמישי הכולל אפייה מה שצריך לעשות זה: יוצקים את הבלילה את תבנית משומנת היטב ומעבירים לאפייה בתנור
שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ-40 דקות עד השחמה, העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים

עוגות בחושות

קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.

עוגות קרות

קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.

אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.

אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: