עוגת שוקולד קרמל – קצת רקע ומידע על הקינוח:
אמאלה כמה שזה טעים! שעה בלבד של עבודה ויש לכם עוגה חגיגית עשירה וכל כך טעימה!
מרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לאכול אותם מדובר בזמן של בין 60 דקות בלבד, כולל הכל!
- מרכיבי העוגה
- הכנת הקרמל
- לקישוט העוגה
אז למה אתם מחכים שנתחיל?
אז להכנת העוגה תצטרכו את המרכיבים הבאים:
חמאה, ביצים, מלח, שוקולד מריר, סוכר לבן, ותמצית וניל.
להכנת הקרמל של העוגה תצטרכו את המרכיבים הבאים:
סוכר לבן, שמנת מתוקה 38%, מלח גס ומים.
לקישוט של העוגה תצטרכו:
פקאן.
*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.
אופן ההכנה לעוגה מיוחדת – של עוגת שוקולד וקרמל מלוח כולל בתוכו כ-8 שלבים בלבד.
כאשר בשלב הראשון: כל מה שתצטרכו לעשות זה בסה"כ לחמם את התנור מבעוד מועד ל-180 מעלות.
בשלב השישי מכינים את הקרמל: מניחים במחבת על אש בינונית את הסוכר הלבן. מוסיפים את המים ומערבבים.
ברגע שהסוכר נמס מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים במהירות. שימו לב חשוב לערבב בלי הפסקה ובמהירות גבוהה
אחרת יווצרו גושים בקרמל. מוסיפים את המלח ומערבבים.
בשלב האחרון (השמיני): חשוב מאוד להניח לעוגה להצטנן לחלוטין! ולהעביר לקירור למשך כשעה להתייצבות.
עוגה מיוחדת:
זאת בהחלט לא עוגה שאוכלים או מכינים כל יום, המרכיבים והטעמים שלה הופכים אותה למיוחדת וטעימה,
אנחנו באופן אישי אוהבים להכין אותה לכבוד שבת קודש לצד כוס תה חם… לצד חתיכה מהעוגה הזו
זה באמת מושלם
עוגה לחג
היוקרתיות ואיכות העוגה ללא ספק מכניסה אותה ברשימה אחת עם העוגות אותם אנו ממליצים להכין בערבי החג
כקינוח טעים בסוף הארוחה… האורחים שלכם פשוט יעופו עליה אנחנו אחראים על כך!
—
בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם
מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'
את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'
—
השקענו רבות בתוכן של הבלוג שלנו על מנת שתקבלו חומרה השערה ויש כתבות שכתבנו
שמתאימות במדויק למתכון הזה , ואלו הכתבות:
- עוגות: עוגות בחושות – עוגות קרות – כל מה שצריך לדעת
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- עוגות לשבועות: אילו עוגות הכי מומלץ להכנה בחג השבועות?
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂
אוהבים, צוות ללוש.