עוגת שוקולד לבן ופיסטוק – קצת רקע ומידע על העוגה:
מתכון לעוגה חגיגית וטעימה בטירוף! מתכון לעוגת שוקולד לבן ופיסטוק. שעה וחצי עבודה – קצת ארוכה, אבל יש לכם עוגה מהממת בגודל תבנית קוטר 24.
עוגה מושלמת לחגים ולשבתות. שמעבר ליופי שלה הטעם שלה ממכר במיוחד לאוהבי הפיסטוק! אנחנו ממליצים בחום על המתכון הזה!
העוגה הזו הינה חלבית אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה הינה חלבית.
זמן ההכנה של העוגה במלואה הוא כשעה וחצי.
עוגת שוקולד לבן ופיסטוק
הכמות שיוצאת מהכנת המתכון הנ"ל: תבנית קוטר 24.
המרכיבים כוללים 3 חלקים.
- לעוגה
- לקרם
- לקישוט
המרכיבים הראשונים להכנת העוגה נצטרך את הדברים הבאים: 100 גרם שוקולד לבן, שמן, ביצים, סוכר לבן
תמצית וניל, קמח לבן תופח, חלב ופיסטוקים קצוצים.
להכנת הקרם תצטרכו: שמנת מתוקה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג וניל וחלב.
לקישוט העוגה תצטרכו: פיסטוקים חצויים.
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
אופן ההכנה של "עוגת שוקולד לבן ופיסטוק" כולל בתוכו כ-6 שלבים בלבד.
בשלב הראשון: מחממים תנור ל170 מעלות.
בשלב השני נכין את העוגה: ממיסים בקערה בפולסים במיקרוגל את השוקולד הלבן יחד עם השמן עד קבלת תערובת אחידה.
את הקרם מכינים בשלב החמישי: בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט. מוסיפים את אבקת הסוכר והפודינג וממשיכים
להקציף עד קבלת קצפת אחידה. מוסיפים את החלב ומקציפים מעט עד איחוד וקבלת קצפת יציבה.
השלב השישי הוא השלב הכיפי ביותר בו העוגה מוכנה: חותכים את העוגה במרכז לאורך. מזלפים קרם על החצי הראשון של העוגה ומניחים בעדינות את החצי השני.
מזלפים קרם מעל העוגה ומפזרים פיסטוקים קצוצים לקישוט.
—
מתכונים לעוגות
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'
את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'
—
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
- קינוח לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- עוגות: עוגות בחושות – עוגות קרות – כל מה שצריך לדעת
- עוגות לשבועות: אילו עוגות הכי מומלץ להכנה בחג השבועות?
- מתכונים לעוגות גבינה – עשה ואל תעשה
- עוגות בחושות: אחסון עוגות – הקפאת עוגות – מה מומלץ ולמה?
- אחסון במטבח: פתרונות אחסון למטבח קטן – איך לאחסן חומרי אפייה?
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.