תמונה עוגת בננות ושוקולד | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת שוקולד בננה

מכירים אנשים שאוהבים את השילוב הנהדר של בננות ושוקולד? או שמא אתם אוהבים את את השילוב הזה? המתכון הבא בול בשבילכם. מתכון לעוגה מלאה בבנות ושוקולד בטעמים חזקים שכל מי שאוהב את השילוב הזה פשוט ייהנה מהעוגה הזאת – עוגה מושלמת לסוף שבוע חורפי ונעים.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • לעוגה: ¾ כוס סוכר חום
  • 4 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 3 בננות רכות מעוכות
  • 1 ו-1/5 כוסות קמח לבן
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כוס סירופ מייפל
  • לשוקולד: 1 כף קמח לבן
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • לציפוי גנאש: 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שמנת מתוקה

אופן הכנה:

1
בקערה גדולה טורפים היטב את הביצים והסוכר בעזרת מטרפה.
2
מוסיפים את הבננות המעוכות ומערבבים היטב.
3
מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה, סוכר וניל, תמצית וניל, סירופ מייפל ושמן ומערבבים היטב עד הטמעה של הקמח וקבלת בלילה אחידה.
4
בקערה נפרדת מערבבים יחד את השוקולד הקצוץ והקמח עד כיסוי מלא ומוסיפים לתערובת. מערבבים בקיפולים.
5
מחחמים תנור ל180 מעלות ומעבירים את הבלילה ל2 תבניות אינגליש קייק משומנות היטב.
6
אופים למשך כ-40 דקות.
7
בקערה ממיסים במיקרוגל בפולסים או בבן מארי שוקולד מריר ושמנת מתוקה עד קבלת תערובת שוקולד חלקה. שופכים מעל העוגה לאחר האפיה. מומלץ לחורר קודם את העוגה בעזרת קיסם או מזלג.

עוגת שוקולד בננה – קצת רקע ומידע על העוגה:

מכירים אנשים שאוהבים את השילוב הנהדר של בננות ושוקולד? או שמא אתם אוהבים את את השילוב הזה? המתכון הבא בול בשבילכם.
מתכון לעוגה מלאה בבנות ושוקולד בטעמים חזקים שכל מי שאוהב את השילוב הזה פשוט ייהנה מהעוגה הזאת –
עוגה מושלמת לסוף שבוע חורפי ונעים.

המתכון הוא חלבי ולכל שומרי הכשרות – המתכון חלבי אז שימו לב.
זמן ההכנה של כל המתכון הוא כ-50 דקות בלבד!, כן, כן! פחות משעה ויש לכם עוגה מושלמת מוכנה!

מרכיבי המתכון מתחלקים לשלושה חלקים:

  1. לעוגה
  2. לשוקולד
  3. לציפוי גנאש

ואלו המרכיבים:

לעוגה תצטרכו: סוכר חום, ביצים, שמן, בננות רכות מעוכות, קמח לבן, אבקת אפיה, סוכר וניל, תמצית וניל וסירופ מייפל

לשוקולד תצטרכו קמח לבן ושוקולד מריר קצוץ

לציפוי גנאש תצטרכו שוקולד מריר ושמנת מתוקה

*למען הצלחת המתכון באופן מושלם נא להשתמש בכמויות המרכיבים המדויקות שציינו בחלק העליון של המתכון.

אופן ההכנה הוא פשוט וקל ומכיל בסה"כ 7 שלבים בלבד!
כאשר בשלב השישי זהו שלב האפייה בתנור למשך 40 דקות.

הערה נוספת: לא לשכוח לחמם מבעוד מועד את התנור ל-180 מעלות ולהעביר את הבלילה ל-2 תבניות אינגלייש קייק משומנות היטב!

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: