עוגת רוגעלך – קצת רקע ומידע על העוגה:
אתם מכירים מישהו שלא מתחבר לרוגעלך שוקולד פריך ונימוך? לאוהבי הרוגעלכים ועוגות השמרים המתכון הבא הוא בשבילכם!
מתכון מטורף לעוגת רוגעלך – עמוסה ומלאה בשוקולד טעים. שעתיים של עבודה לעוגת קרואסונים חלבית וטעימה במיוחד!
המתכון הנ"ל של העוגה היא חלבית – אז לכל שומרי הכשרות שימו לב המתכון הינו חלבי.
זמן ההכנה של כל המתכון מהתחלה ועד סופו הוא כשעתיים בלבד.
והוא מחלק לשלושה חלקים שונים.
מרכיבי המתכון מתחלקים לשלושה חלקים שונים גם כן ואלו החלקים:
- לבצק
- למלית
- לסירופ הסוכר
לבצק תצטרכו את המרכיבים הבאים:
קמח לבן, שמרים יבשים, סוכר לבן, ביצים, חמאה רכה, חלב וקורט מלח.
למלית תצטרכו: ממרח לבחירתכם (נוטלה/קינדר/שוקולד השחר)
ולסירופ הסוכר תצטרכו: סוכר לבן, מים רותחים ולימון.
*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.
אופן ההכנה של עוגת קרואסונים כוללת בתוכנה 10 שלבים.
וגם כאן המתכון מחולק אך הפעם ל-2 שלבים.
- לבצק
- להכנת סירופ הסוכר
*הערות: מתכון זה מעט מורכב ממתכונים רגילים להכין חשוב מאוד לעבור שלב אחר שלב באופן מדויק אחרי
שלבי המתכון והמרכיבים שלו.
*הערה נוספת: נא לא לשכוח לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות ולאפות את העוגה כחצי שעה עד השחמה.
—
בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם
מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'
את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'
הכנתם את המתכון?
כמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂
אוהבים, צוות ללוש.