תמונה מתכון עוגת קרפים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת קרפים

אוהבים קרפים? אוהבים עוגות? איזה כיף שאפשר לשלב אותם יחד! מתכון קל ומושלם למגדל קרפ קקאו עם קצפת אוורירית ביניהם ומעל הכל גנאש שוקולד טעים בטירוף – וכל זה בחצי שעה בלבד!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • לקרפים: 1 ו1/2 כוסות קמח לבן
  • 5 ביצים
  • 60 גרם חמאה
  • 2 כוסות חלב
  • ½ כוס סוכר לבן
  • ½ כפית מלח
  • 4 כפות קקאו
  • מעט חמאה או ספריי שמן לטיגון
  • לקצפת: 650 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה (1 מיכל גדול + ½ מיכל קטן)
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • ¾ כוס חלב
  • לציפוי שוקולד: 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן הכנה:

1
נכין את הקרפים - בקערה גדולה טורפים היטב את הביצים, חלב, סוכר ומלח לבלילה אחידה. ממיסים את החמאה במיקרוגל ומוסיפים לבלילה. מוסיפים בהדרגה את הקמח והקקאו תוך כדי ערבוב עד קבלת בלילה אחידה וחלקה. מעבירים לקירור למשך כשעה.
2
מכינים בינתיים את הקצפת - בקערת מיקסר מקציפים למרקם יוגורט את השמנת המתוקה, מוסיפים את אבקת הסוכר ולאחר מכן את הפודינג ומקציפים בעדינות עד התייצבות. מוסיפים את החלב ומקציפים למשך 20 שניות.
3
מוציאים את הבלילה מקירור ומחחמים מחבת באש בינונית. משמנים את המחבת בעזרת מעט חמאה או ספייר שמן. יוצקים מעט מהבלילה ומסובבים את המחבת עד שהבלילה מתפזרת בכל המחבת לשכבה דקה, מטגנים כל צד למשך כדקה. חוזרים על הפעולה עד לתום הבלילה.
4
מצננים את הקרפים לגמרי ולאחר מכן מתחילים עם שלב המילוי. מניחים קרפ אחד ומעליו מורחים שכבת קרם. חוזרים על הפעולה עם כל הקרפים. השכבה האחרונה היא קרפ.
5
מכינים את גנאש השוקולד - מחממים בפולסים במיקרוגל את השוקולד המריר והשמנת המתוקה עד קבלת תערובת שוקולד אחידה. מצננים מעט ושופכים מעל עוגת הקרפים.

עוגת קרפים – קצת רקע ומידע על העוגה:

עוגת קרפים – אוהבים קרפים? אוהבים עוגות? איזה כיף שאפשר לשלב אותם יחד!
מתכון קל ומושלם למגדל קרפ קקאו עם קצפת אוורירית ביניהם ומעל הכל גנאש שוקולד טעים בטירוף – וכל זה בחצי שעה בלבד!

המתכון הוא חלבי ולכל שומרי הכשרות – המתכון חלבי אז שימו לב.
זמן ההכנה של כל המתכון הוא כ-חצי שעה בלבד!, כן, כן! 30 דקות והעוגה המושלמת הזאת מוכנה.

מרכיבי המתכון מתחלקים לשלושה חלקים:

  1. לקרפים
  2. לקצפת
  3. לציפוי שוקולד

ואלו המרכיבים:

לקרפים תצטרכו קמח לבן, ביצים, חמאה, חלב, סוכר לבן, מלח, קקאו ומעט חמאה או ספריי שמן לטיגון.

לקצפת תצטרכו שמנת מתוקה להקצפה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב

לציפוי השוקולד תצטרכו שוקולד מריר ושמנת מתוקה.

*למען הצלחת המתכון באופן מושלם נא להשתמש בכמויות המרכיבים המדויקות שציינו בחלק העליון של המתכון.

אופן ההכנה הוא פשוט וקל ומכיל בסה"כ 5 שלבים בלבד!
כאשר בשלב החמישי נכין את גנאש השוקולד ונתמקד בו תוך כדי חימום הפולסים במיקרוגל

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: