עוגת קרפים – קצת רקע ומידע על העוגה:
עוגת קרפים – אוהבים קרפים? אוהבים עוגות? איזה כיף שאפשר לשלב אותם יחד!
מתכון קל ומושלם למגדל קרפ קקאו עם קצפת אוורירית ביניהם ומעל הכל גנאש שוקולד טעים בטירוף – וכל זה בחצי שעה בלבד!
המתכון הוא חלבי ולכל שומרי הכשרות – המתכון חלבי אז שימו לב.
זמן ההכנה של כל המתכון הוא כ-חצי שעה בלבד!, כן, כן! 30 דקות והעוגה המושלמת הזאת מוכנה.
מרכיבי המתכון מתחלקים לשלושה חלקים:
- לקרפים
- לקצפת
- לציפוי שוקולד
ואלו המרכיבים:
לקרפים תצטרכו קמח לבן, ביצים, חמאה, חלב, סוכר לבן, מלח, קקאו ומעט חמאה או ספריי שמן לטיגון.
לקצפת תצטרכו שמנת מתוקה להקצפה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב
לציפוי השוקולד תצטרכו שוקולד מריר ושמנת מתוקה.
*למען הצלחת המתכון באופן מושלם נא להשתמש בכמויות המרכיבים המדויקות שציינו בחלק העליון של המתכון.
אופן ההכנה הוא פשוט וקל ומכיל בסה"כ 5 שלבים בלבד!
כאשר בשלב החמישי נכין את גנאש השוקולד ונתמקד בו תוך כדי חימום הפולסים במיקרוגל
בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם
מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'
את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂
אוהבים, צוות ללוש.