עוגת וניל בחושה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת וניל בחושה

אוהבים עוגות וניל? יש לנו מספר מתכונים לעוגות וניל שוות במיוחד, אבל את המתכון הבא עוד לא ראיתם. מתכון מושלם לעוגת וניל בחושה. עוגת חלבית וטעימה בטירוף ב-40 דקות בלבד!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


2 תבניות אינגליש קייק

  • 1 ו-1/2 כוסות סוכר לבן
  • 1 ו-1/2 כוסות קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 3 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • 200 מ"ל שמנת חמוצה

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-170 מעלות.
2
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים היטב ביצים יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף תפוח ובהיר.
3
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה וסוכר וניל ומערבלים היטב.
4
מוסיפים את השמן ותמצית הוניל ומערבלים עד לאיחוד.
5
מוסיפים את השמנת החמוצה ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן או מרית עד קבלת תערובת אחידה וחלקה.
6
משמנים היטב תבניות אינגליש קייק בעזרת שמן ויוצקים אליהן את התערובת.
7
אופים למשך כ-40 דקות עד השחמה. העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.

עוגת וניל בחושה – קצת רקע ומידע על העוגה:

אוהבים עוגות וניל? יש לנו מספר מתכונים לעוגות וניל שוות במיוחד,
אבל את המתכון הבא עוד לא ראיתם. מתכון מושלם לעוגת וניל בחושה. עוגת חלבית וטעימה בטירוף ב-40 דקות בלבד!

העוגה הזו הינה חלבית אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה הינה חלבית.
זמן ההכנה של העוגה הוא כארבעים דקות בלבד!! פחות משעה ויש לכם עוגת וניל בחושה ביתית טעימה בטירוף!
דרגת הקושי הינה קלה אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

עוגת וניל בחושה

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 2 תבניות אינגליש קייק.

המרכיבים שתצטרכו להכנת המתכון הם:

סוכר לבן, קמח לבן, אבקת אפייה, תמצית וניל, סוכר וניל, ביצים, שמן ושמנת חמוצה.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "עוגת ריבת חלב בחושה" כולל בתוכו כ-7 שלבים בלבד.

וזה מה שצריך לעשות בכל שלב באופן ההכנה של המתכון:

  1. תחממו את התנור מבעוד מועד ל-170 מעלות.
  2. קחו קערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים היטב ביצים יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף תפוח ובהיר. 
  3. הוסיפו את הקמח, אבקת אפייה וסוכר וניל ומערבלים היטב. 
  4. כעת הוסיפו את השמן ותמצית הוניל ומערבלים עד לאיחוד. 
  5. בשלב זה הוסיפו את השמנת החמוצה ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן או מרית עד קבלת תערובת אחידה וחלקה.
  6. משמנים היטב תבניות אינגליש קייק בעזרת שמן ויוצקים אליהן את התערובת. 
  7. אופים את העוגה למשך 40 דקות עד השחמה.
    העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים. 

עוגות בחושות

קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.

עוגות קרות

קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.

אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.

אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: