עוגת גבינה קרה ללא אפיה – קצת רקע ומידע על העוגה:
בא לכם עוגת גבינה מושלמת וטעימה אבל אין לכם כוח לתנורים, אפייה וכו'?
המתכון הבא בדיוק בשבילכם. מתכון לעוגת גבינה קרה ללא אפיה בשעה עבודה בלבד.
העוגה הזו הינה חלבית אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה הינה חלבית.
זמן ההכנה של העוגה הוא כשעה בלבד!! שעה ויש לכם עוגת גבינה קרה ללא אפייה.
דרגת הקושי הינה קלה ובכל אופן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂
עוגת גבינה קרה ללא אפיה
הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: תבנית קוטר 24.
מרכיבי העוגה הם פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:
ביסקוויט וניל, חמאה מומסת, שמנת מתוקה (2 מיכלים), סוכר לבן, אינסטנט פודינג וניל , תמצית וניל
גבינת שמנת ושמנת חמוצה.
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
*הערה: לא לשכוח להכניס את העוגה למקרר למשך זמן של 3 שעות לפחות על מנת שתתייצב היטב.
אופן ההכנה של 'עוגת גבינה קרה ללא אפיה' כולל בתוכו כ-6 שלבי הכנה.
–
מכינים את העוגה כך: טוחנים את הביסקוויטים היטב לפירורים דקים ומערבבים יחד עם החמאה המומסת. יוצקים את התערובת אל התבנית ובעזרת כף משטחים היטב.
לאחר מכן, בקערת מיקסר בעזרת וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה עד קבלת מרקם יוגורט,
מוסיפים את הסוכר והפודינג ומקציפים עד קבלת קצפת יציבה.
לאחר מכן מה שצריך לעשות זה מוסיפים את תמצית הוניל, שמנת חמוצה וגבינת השמנת
ומערבבים בעזרת מרית או לקקן בתנועות קיפול.
בשלב הרביעי: יוצקים את תערובת הגבינות על שכבת הביסקוויט ומיישרים בעזרת פלטה.
השלב החמישי חשוב מאוד מעבירים את העוגה למקרר להתייצבות של 3 שעות לפחות!
*מומלץ להוציא את העוגה להפשרה כחצי שעה לפני ההגשה.
—
עוגות בחושות
קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.
עוגות קרות
קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.
אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.
אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!
—
מתכונים לעוגות
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'
את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'
—
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
- קינוח לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- עוגות: עוגות בחושות – עוגות קרות – כל מה שצריך לדעת
- מתכונים לעוגות גבינה – עשה ואל תעשה
- עוגות לשבועות: אילו עוגות הכי מומלץ להכנה בחג השבועות?
- מתכונים לעוגות גבינה – עשה ואל תעשה
- עוגות בחושות: אחסון עוגות – הקפאת עוגות – מה מומלץ ולמה?
- אחסון במטבח: פתרונות אחסון למטבח קטן – איך לאחסן חומרי אפייה?
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.