תמונה מתכון עוגיות תמרים פרווה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות תמרים פרווה

מתכון לעוגיות תמרים פרווה, פריך ונימוח בפה וטעים בטירוף! מתכון ב-40 דקות בלבד ויש לכם את המגולגלות תמרים פרווה. מתכון קל להכנה ללא מאמץ – והכי חשוב המתכון פרווה וניתן לאכול מתי שמתחשק לכם.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

בינוני

דרגת קושי

40 דקות

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 500 גרם קמח לבן
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 200 גרם מחמאה רכה/מרגינה
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 ו1/2 כפיות תמצית וניל
  • 1 חלמון
  • למלית: 1 חבילת ממרח תמרים
  • 150 גרם אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה:

1
בקערה גדולה מערבבים קמח, מלח ואבקת אפיה.
2
מוסיפים את המחמאה הרכה, מיץ תפוזים, שמן, תמצית וניל וחלמון ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
3
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. מרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפיה למלבן בעובי של כ1/2 ס"מ.
4
מורחים 1/4 ממרח התמרים על המלבן ומפזרים אגוזי מלך.
5
מגלגלים את המלבן לאורך לרולדה וחותכים את הרולדה לעוגיות (לא לחתוך עד הסוף).
6
מכניסים לקירור של כחצי שעה.
7
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25 דקות עד הזהבה.
8
מניחים לעוגיות להצטנן לחלוטין וחותכים את העוגיות.
9
לקישוט בוזקים אבקת סוכר.

עוגיות תמרים פרווה – קצת רקע ומידע על העוגיות:

לעוגיות תמרים פרווה, פריך ונימוח בפה וטעים בטירוף! מתכון ב-40 דקות בלבד ויש לכם את המגולגלות תמרים פרווה.
מתכון קל להכנה ללא מאמץ – והכי חשוב המתכון פרווה וניתן לאכול מתי שמתחשק לכם.

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות המתכון פרווה אין לכם למה לדאוג.
אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-40 דקות הכנה בלבד, כן, כארבעים דקות בלבד.

מעמול תמרים פרווה

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

קמח לבן, אבקת סוכר, מלח, אבקת אפיה, מחמאה רכה/מרגינה, מיץ תפוזים, שמן, כפית תמצית וניל וחלמון.

להכנת המלית תצטרכו: ממרח תמרים ואגוזי מלך קצוצים.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה של המתכון עוגיות תמרים פרווה הוא כ-9 שלבים ברורים וקצרים.

כאשר בשלב הראשון: בקערה גדולה מערבבים קמח, מלח ואבקת אפיה.

בשלב השלישי כבר מתחילים את ההכנה: מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. מרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפיה למלבן בעובי של כ1/2 ס"מ.
ומורחים 1/4 ממרח התמרים על המלבן ומפזרים אגוזי מלך.

לא לשכוח את השלב השביעי: אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ25 דקות עד הזהבה.

בשלב האחרון אנחנו רק בוזקים אבקת סוכר.

בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: