עוגיות שקדים טחונים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות שקדים טחונים

כל מי שאוהב עוגיות על המתכון הזה הוא פשוט יהיה מטורף! מתכון לעוגיות שקדים טחונים. חצי שעה בלבד ויש לכם מוכן כ30-40 עוגיות קטנות טעימות ופריכות בטירוף, שקל מאוד להכין!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


30-40 עוגיות קטנות

  • 100 גרם חמאה רכה
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם שקדים טחונים
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • גרידה מ1/4 לימון
  • 1 ו-1/2 כפות חלב
  • 3/4 כוס קמח לבן
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • לקישוט: אבקת סוכר

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-165 מעלות.
2
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים היטב חמאה יחד עם מלח, אבקת סוכר, תמצית וניל, גרידת לימון וחלב לקרם אחיד.
3
מוסיפים שקדים טחונים, קמח, קורנפלור ואבקת אפיה ומערבלים עד שמתקבלים גושי בצק אחידים.
4
לשים בעדינות את גושי הבצק לגוש בצק אחד ומעבירים למשטח מקומח.
5
יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומעצבים לצורת סהר.
6
מעבירים את הסהרונים לתבנית מרופדת נייר אפיה ברווחים ואופים למשך כ12-15 דקות עד הזהבה קלה.
7
מצננים את העוגיות ומקשטים באבקת סוכר.

עוגיות שקדים טחונים – קצת רקע ומידע על העוגיות:

כל מי שאוהב עוגיות על המתכון הזה הוא פשוט יהיה מטורף! מתכון לעוגיות שקדים טחונים.
חצי שעה בלבד ויש לכם מוכן כ30-40 עוגיות קטנות טעימות ופריכות בטירוף, שקל מאוד להכין!

מתכון לעוגיות פריכות בטירוף ומאוד קלות להכנה. עוגיות שקדים טחונים שהופכות לסופר פריכות ועסיסיות.
חצי שעה בלבד ויש לכם עוגיות שתמיד כיף שיש עוגיות כאלו בקופסה ברגע שמתחשק.

המתכון הוא חלבי. אז לכל שומרי הכשרות המתכון חלבי שימו לב  🙂
אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-30 דקות הכנה בלבד, כן, כחצי שעה בלבד.
דרגת הקושי היא קלה והיצמדות למרכיבים ולאופן ההכנה מבטיח את הצלחת המתכון.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

חמאה רכבה, מלח, תמצית וניל, שקדים טחונים, אבקת סוכר, גרידת לימון, חלב, קמח לבן, קורנפלור ואבקת אפיה.

לקישוט העוגיות כל מה שצריך זה אבקת סוכר.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא 30-40 עוגיות קטנות.

עוגיות שקדים טחונים

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-7 שלבים בלבד, ואלה השלבים, שלב אחר שלב.

  1. תחממו תנור מבעוד מועד ל-165 מעלות.
  2. תקחו קערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים בה היטב את המרכיבים הבאים:
    חמאה יחד עם מלח, אבקת סוכר, תמצית וניל, גרידת לימון וחלב לקרם אחיד.
  3. הוסיפו שקדים טחונים, קמח, קורנפלור ואבקת אפיה ומערבלים עד שמתקבלים גושי בצק אחידים.
  4. שימו בעדינות את גושי הבצק לגוש בצק אחד ומעבירים למשטח מקומח.
  5. צרו כדורים קטנים מהבצק ומעצבים לצורת סהר.
  6. העבירו את הסהרונים לתבנית מרופדת נייר אפיה ברווחים ואופים למשך כ12-15 דקות עד הזהבה קלה.
  7. מצננים את העוגיות ומקשטים באבקת סוכר.

בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: