תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

עוגיות שוקולד השחר

מתכון לעוגיות טעימות בטירוף שכל כולו על טהרת השוקולד המוכר ואהוב שוקולד השחר, מתכון לעוגיות גם בגרסה חלבית וגם בגרסה פרווה ב-15 דקות בלבד!

סוג מתכון

פרווה/חלבי

זמן הכנה

15 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


8 עוגיות

  • 5 כפות שוקולד השחר
  • 5 כפות קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס אגוזים קצוצים (לא חובה)

אופן הכנה:

1
מערבבים בקערה את השוקולד יחד עם הביצה עד קבלת תערובת אחידה
2
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה וטורפים היטב עד קבלת בלילה אחידה
3
מוסיפים את האגוזים ומערבבים פנימה בתנועות קיפול
4
יוצרים עוגיות בעזרת שתי כפות או שק זילוף ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפיה
5
אופים למשך כ-8 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות

עוגיות שוקולד השחר – קצת רקע ומידע על העוגיות:

מתכון לעוגיות טעימות בטירוף שכל כולו על טהרת השוקולד המוכר ואהוב שוקולד השחר, מתכון לעוגיות גם בגרסה חלבית וגם בגרסה פרווה ב-15 דקות בלבד!

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

שוקולד השחר, קמח לבן, אבקת אפיה, ביצה ו-1/2 כוס אגוזים קצוצים (לא חובה)

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל מדובר ב-8 עוגיות.

עוגיות שוקולד השחר

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-5 שלבים קצרים בלבד, ואלה השלבים, שלב אחר שלב.

  1. תערבבו בקערה את השוקולד יחד עם הביצה עד קבלת תערובת אחידה
  2. הוסיפו כעת את הקמח ואבקת האפיה וטורפים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
  3. בשלב זה הוסיפו את האגוזים ואז תערבבו פנימה בתנועות קיפול.
  4. צרו עוגיות בעזרת שתי כפות או שק זילוף ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפיה.
  5. אופים את העוגיות למשך כ-8 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

(במידה ומשהו לא מובן אתם מוזמנים להגיב לנו ונענה לכם על כך בהקדם!)

מידע נוסף:

בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: