תמונה עוגיות פאדג שוקולד | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות פאדג שוקולד

מתכון לעוגיות שאי אפשר לסרב להן אף פעם! עוגיות שוקולד פאדג' עוגיות מעט מיתולוגיות אבל בעיקר פריכות מבחוץ רכות ונימחות מבפנים. ואיזה כיף שיש לנו במטבח קופסה של כל הטוב הזה. עוגיות פאדג שוקולד בחצי שעה עבודה בלבד!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 60 גרם חמאה מומסת
  • ½ כוס סוכר חום דביק (אם אין, להשתמש בסוכר לבן)
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 3 ו-1/2 כפות קקאו
  • ⅔ כוסות קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ¼ כפית מלח
  • 50 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • 50 גרם שוקולד חלב קצוץ

אופן הכנה:

1
ממיסים בפולסים במיקרו שוקולד מריר וחמאה עד קבלת תערובת שוקולד חלקה.
2
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הביצים ותמצית הוניל ומערבבים עד קבלת עיסה אחידה.
3
מוסיפים את הקקאו (רצוי לנפות למניעת גושים) וממשיכים לערבל היטב.
4
מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים בעדינות.
5
מוסיפים לתערובת את השוקולד הלבן והחלב הקצוצים ומערבבים היטב.
6
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים לקירור של כחצי שעה - עד שעה.
7
קורצים כדורים בעזרת 2 כפות/ כף גלידה ומניחים במרווחים בתבנית מרופדת נייר אפיה משומן היטב.
8
מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים ל10 דקות.

עוגיות פאדג שוקולד – קצת רקע ומידע על העוגיות:

מתכון לעוגיות שאי אפשר לסרב להן אף פעם! עוגיות שוקולד פאדג' עוגיות מעט מיתולוגיות
אבל בעיקר פריכות מבחוץ רכות ונימחות מבפנים. ואיזה כיף שיש לנו במטבח קופסה של כל הטוב הזה.
עוגיות פאדג שוקולד בחצי שעה עבודה בלבד!

המתכון הוא חלבי – לכל השומרים שימו לב המתכון חלבי.

זמן ההכנה הוא כחצי שעה. כן כן לא טעיתם 30 דקות בלבד והעוגיות מוכנות.

דרגת הקושי היא בינונית אך אנחנו מתחייבים שבהצמדות למרכיבים ולאופן ההכנה כל אחד יכול להכין את זה.

אלה המרכיבים:

שוקולד מריר, חמאה מומסת, כוס סוכר חום דביק (אם אין, להשתמש בסוכר לבן), ביצים, תמצית וניל
קקאו, קמח לבן, אבקת אפיה, מלח, שוקולד לבן קצוץ ושוקולד חלב קצוץ

*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!

שלבי אופן ההכנה הם 8 שלבים בלבד. פשוט וקל לא?, אז למה אתם מחכים!

*הערה: אל תשכחו לחמם מראש את התנור ל-170 מעלות על מנת שיהיה בטמפרטורה הנכונה כאשר אתם מכניסים את העוגיות.
ולאפות את העוגות כ-10 דקות

אוהבים להכין ולאכול עוגיות? יש לנו קטגוריה מלאה בכל טוב של 'עוגיות' – תבחרו את המתכון אהוב עליכם ותיהנו 🙂

אם אהבתם את העוגיות ובא לכם מתכונים לעוגיות שאנחנו ממליצים עליהם נסו גם את אלה:
הנה קישור למתכונים: "עוגיות מגולגלות שוקולד" וגם "עוגיות מגולגלות תמרים"

המלצת ללוש: פנקו את עצמכם במים או תה עם נענע ליד או עם כוס נס קפה מפנק – יאמי!

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: