תמונה מתכון עוגיות מייפל | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות מייפל טבעוניות

אוהבים מייפל? המתכון הבא הוא בשבילכם! מתכון לעוגיות מייפל טבעוניות לחלוטין ללא תוספת סוכר בכלל. 10 דקות עבודה עוד 10 דקות אפיה ויש לכם עוגיות מייפל טבעוניות פרווה פריכות וטעימות!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

10 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • קמח רגיל - כוס וחצי
  • אבקת קינמון - חצי כפית
  • אבקת אפיה - כפית שטוחה
  • סירופ מייפל 5 כפות מלאות (אנו ממליצים על טבעי ללא תוספת סוכר)
  • שמן - חצי כוס

אופן הכנה:

1
תרפדו את תבנית התנור בנייר אפייה ולאחר מכן תחממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
2
תקחו קערה, בעזרת כף , תערבבו יחדיו את הקמח עם אבקת האפיה ואבקת הקינמון, לאחר מכן הוסיפו את השמן והסירופ מייפל והמשיכו לערבב עד שתקבלו תערובת רכה , בצקית ובנוסף גם מעט דביקה.
3
על משטח העבודה שלכם תפרשו את נייר האפיה. על נייר האפיה הניחו את הבצק ומעליו תפרשו עוד נייר אפיה (נוסף), לאחר מכן בעזרת מערוך תרדדו את הבצק לעובי של בערך כחצי סנטימטר, ובעזרת קורצן או כוס הפוכה תכינסו את הצורות בגודל של 5 סנטימטר פחות או יותר או הכינו כדורים קטנים ובעזרת הידיים תוכלו לשטח את העוגיות.
4
בשלב זה סדרו את העוגיות על נייר האפיה והעניקו להם מרווחים קלים שלא ידבקו ואופים בזמן משוער של בין 10-15 דקות. כאשר העוגיות מוכנות מוציאים אותם ומניחים להם להצטנן ולהתקרר שיהפכו לפריכות לחלוטין.

עוגיות מייפל טבעוניות – קצת רקע ומידע על העוגיות:

אוהבים מייפל? המתכון הבא הוא בשבילכם! מתכון לעוגיות מייפל טבעוניות לחלוטין ללא תוספת סוכר בכלל.
10 דקות עבודה עוד 10 דקות אפיה ויש לכם עוגיות מייפל טבעוניות פרווה פריכות וטעימות!

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות המתכון פרווה ואין לכם ממה לדאוג 🙂
אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-20 דקות הכנה בלבד, כן, כעשרים דקות בלבד.
כאשר זמן העבודה על המתכון הוא בסה"כ כ-10 דקות ועוד זמן אפיה נוסף של לא יותר מ-15 דקות.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

קמח רגיל, אבקת קינמון, אבקת אפיה, סירופ מייפל (אנו ממליצים על טבעי ללא תוספת סוכר) ושמן.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל 4 שלבים בלבד ודרגת הקושי של המתכון היא קלה.
אנחנו מבטיחים שכל אחד שיערוך את המתכון בצורה נכונה שלב אחר שלב יצליח בהכנת המתכון.

כאשר בשלב הראשון: כל מה שתצטרכו לעשות זה בסה"כ לחמם את התנור מבעוד מועד ל-180 מעלות.
ולרפד את תבנית התנור בנייר אפיה

בשלב הרביעי והאחרון: סדרו את העוגיות על נייר האפיה והעניקו להם מרווחים קלים שלא ידבקו ואופים בזמן משוער של בין 10-15 דקות.
כאשר העוגיות מוכנות מוציאים אותם ומניחים להם להצטנן ולהתקרר שיהפכו לפריכות לחלוטין.

במיוחד עבורכם יש לנו קטגוריה שלמה של "קינוחים טבעוניים" – (לכניסה לחצו על שם הקטגוריה)
וגם קטגוריה שלמה של "עוגיות פרווה" – (לכניסה לחצו על שם הקטגוריה)

בעקבות הביקוש הרב לקינוחים פרווה ו-ללא גלוטן כתבנו 2 מאמרים בנושא (לכניסה לחצו על שם המאמר)

אז למה אתם מחכים?

תכינו את הפנקוטה המושלמת הזו ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: