עוגיות לימון מתפוצצות | מתכונים לעוגיות פרווה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות לימון מתפוצצות

נמאס לכם מהמתוק ובא לכם לגוון? המתכון הבא יענה לכם על הצרכים. מתכון לעוגיות לימון מתפוצצות. מתכון שיעניק לכם בסביבות 15 עוגיות, עוגיות פרווה שניתן לאכול בכל זמן שתרצו! ותמיד כיף שיש בקופסא בבית כשמתחשק.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

שעתיים וחצי

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


15 עוגיות

  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 ביצה
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 ו-1/2 כוסות קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • כפית תמצית וניל
  • קליפת לימון מגוררת (2-3 כפות)
  • לציפוי: 100 גרם אבקת סוכר

אופן הכנה:

1
בקערה טורפים ביצה יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף בהיר ותפוח.
2
מוסיפים את השמן, מיץ לימון, מלח, תמצית וניל וקליפת לימון ומערבלים היטב עד לאיחוד.
3
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים בעזרת לקקן או מרית עד קבלת בצק אחיד. הבצק צריך להיות דביק, עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לקירור של כשעתיים.
4
מחממים תנור ל-180 מעלות, מוציאים את הבצק מקירור, יוצרים עיגולים מהבצק ומגלגלים באבקת סוכר, מחזירים לקירור במקפיא למשך כ10 דקות לפני האפייה
5
מניחים בתבנית מרופדת נייר אפיה ברווחים ואופים למשך כ10-15 דקות עד הזהבה עד שהעוגיות מתפוצצות ויציבות

עוגיות לימון מתפוצצות – קצת רקע ומידע על העוגיות:

נמאס לכם מהמתוק ובא לכם לגוון? המתכון הבא יענה לכם על הצרכים. מתכון לעוגיות לימון מתפוצצות.
מתכון שיעניק לכם בסביבות 15 עוגיות, עוגיות פרווה שניתן לאכול בכל זמן שתרצו! ותמיד כיף שיש בקופסא בבית כשמתחשק.

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות אין לכם מה לדאוג המתכון הינו פרווה  🙂
אורך תהליך הכנת המתכון הוא כשעתיים וחצי – אומנם המתכון ארוך אבל מתגמל ומשתלם אנחנו מתחייבים אותך.
דרגת הקושי היא קלה והיצמדות למרכיבים ולאופן ההכנה מבטיח את הצלחת המתכון.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

סוכר לבן, שמן, ביצה, מיץ לימון, קמח לבן, אבקת אפייה, תמצית וניל, מלח ו-קליפת לימון מגוררת (2-3 כפות).

לציפוי מעל העוגיות כל מה שצריך זה רק: 100 גרם אבקת סוכר.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא 15 עוגיות.

עוגיות לימון מתפוצצות

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-5 שלבים קצרים בלבד, ואלה השלבים, שלב אחר שלב.

  1. בקערה תטרפו את הביצים יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף בהיר ותפוח.
  2. הוסיפו את השמן, ביצה, מיץ לימון, מלח, תמצית וניל וקליפת לימון ומערבלים היטב עד לאיחוד.
  3. הוסיפו את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים בעזרת לקקן או מרית עד קבלת בצק אחיד.
    הבצק צריך להיות דביק, עטפו את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לקירור של כשעתיים.
  4. תחממו מראש את התנור ל-180 מעלות, מוציאים את הבצק מקירור,
    כעת צרו עיגולים מהבצק ומגלגלים באבקת סוכר, מחזירים לקירור במקפיא למשך כ10 דקות לפני האפייה.
  5. הניחו בתבנית מרופדת נייר אפיה ברווחים ואופים למשך כ10-15 דקות עד הזהבה עד שהעוגיות מתפוצצות ויציבות.

מידע נוסף:

בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

4 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: