תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

עוגיות חמאה וקינמון

מתכון לעוגיות חמאה וקינמון, העוגיות מאהובות עלינו ביותר, עוגיות פריכות וטעימות בטירוף שנמסות בפה – בפחות משעה תקבלו כ-45 עוגיות קטנות וטעימות בטירוף!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


45 עוגיות קטנות

  • 175 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • ביצה + חלמון
  • 2 כוסות קמח לבן
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 3 כפיות קינמון

אופן הכנה:

1
בקערת מיקסר עם וו גיטרה או בקערה בעזרת מטרפה טורפים היטב חמאה, סוכר לבן וסוכר וניל לתערובת אחידה וקרמית.
2
מוסיפים את הביצה והחלמון הנוסף ותמצית הווניל ומערבבים.
3
מנפים אל הקערה קמח, אבקת אפייה וקינמון ומוסיפים את המלח. מעבדים לבצק אחיד.
4
משטחים את הבצק לעובי של כ2 ס״מ, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר כחצי שעה.
5
לשים מעט את הבצק, מרדדים על משטח מקומח וקורצים צורות. שימו לב לא לרדד את הבצק דק מידי, אם הבצק דביק ולא נוח לעבודה ניתן לקמח מעט ולהחזיר למקרר לקירור נוסף.
6
קורצים עוגיות מהבצק ומסדרים על נייר אפיה עם רווחים.
7
אופים בתנור החומם לחום של 175 מעלות כ8 -10 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות ולא מבריקות
8
מניחים לקירור מוחלט, ניתן לשמור בכלי אטום

עוגיות חמאה וקינמון – קצת רקע ומידע על העוגיות:

מתכון לעוגיות חמאה וקינמון, העוגיות מאהובות עלינו ביותר, עוגיות פריכות וטעימות בטירוף שנמסות בפה – בפחות משעה תקבלו כ-45 עוגיות קטנות וטעימות בטירוף!

מתכון לעוגיות פריכות בטירוף ומאוד קלות להכנה. עוגיות חמאה שהופכות לסופר פריכות ועסיסיות.
שעה בלבד ויש לכם עוגיות שתמיד כיף שיש עוגיות כאלו בקופסה ברגע שמתחשק.
עוגיות רכות המותאמות במיוחד לילדים בדיוק כפי שהם אוהבים!

המתכון הוא חלבי. אז לכל שומרי הכשרות המתכון חלבי שימו לב  🙂
אורך תהליך הכנת המתכון הוא כארבעים דקות בלבד.
דרגת הקושי היא קלה והיצמדות למרכיבים ולאופן ההכנה מבטיח את הצלחת המתכון.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

חמאה רכה, סוכר לבן, סוכר וניל, תמצית וניל, ביצה + חלמון, קמח לבן, אבקת אפייה, מלח וקינמון.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא 45 עוגיות קטנות.

עוגיות חמאה וקינמון

אופן ההכנה של המתכון הנ"ל 'עוגיות חמאה וקינמון' – כולל בתוכו כ-8 שלבי הכנה בלבד!
ואלו השלבים לפי הסדר, ממש צעד אחר צעד, הכי פשוט שיש.
אם משהו לא ברור אתם מוזמנים לכתוב לנו כאן בתגובות ונענה לכם על כך 🙂

  1. קחו קערת מיקסר עם וו גיטרה או בקערה ובאמצעות מטרפה תטרפו היטב את החמאה, סוכר לבן וסוכר וניל עד שתקבלו תערובת אחידה וקרמית.
  2. הוסיפו את הביצה והחלמון הנוסף ותמצית הווניל ותערבבו היטב.
  3. בשלב זה מנפים אל הקערה קמח, אבקת אפייה וקינמון ומוסיפים את המלח. מעבדים לבצק אחיד.
  4. שטחו את הבצק לעובי של כ2 ס״מ, עוטפים בניילון נצמד והניחו במקרר כחצי שעה.
  5. שימו מעט את הבצק, מרדדים על משטח מקומח וקורצים צורות. שימו לב לא לרדד את הבצק דק מידי,
    אם הבצק דביק ולא נוח לעבודה ניתן לקמח מעט ולהחזיר למקרר לקירור נוסף.
  6. קורצים עוגיות מהבצק ומסדרים על נייר אפיה עם רווחים.
  7. עכשיו מגיע שלב האפייה: אופים בתנור החומם לחום של 175 מעלות כ8 -10 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות ולא מבריקות.
  8. הניחו לעוגיות לקירור מוחלט, ניתן לשמור בכלי אטום.

מידע נוסף:

בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: