תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

סופלה שוקולד ללא גלוטן

סופלה שוקולד ללא גלוטן! מתכון מושלם ופשוט לעוגה הכי טעימה שיש ללא גלוטן! אוהבים סופלה שוקולד? מי לא בעצם.. אז הפעם בגרסה הגדולה של הסופלה בדמות עוגה מושלמת!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 5 ביצים
  • 130 גרם חמאה
  • 3/4 כוס סוכר לבן

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-170 מעלות
2
בקערה גדולה ממיסים בפולסים במיקרו שוקולד וחמאה לתערובת אחידה.
3
מפרידים את הביצים לחלמון וחלבון. מקציפים את החלמונים בעזרת מיקסר/מטרפה יחד עם הסוכר עד קבלת קרם תפוח.
4
מוסיפים לתערובת השוקולד חצי מכמות החלמונים ומערבבים בעדינות בקיפולים.
5
מקציפים בקערת המיקסר גם את החלבונים. מוסיפים את יתרת החלמונים ומערבבים בקיפולים. לאחר מכן מוסיפים את החלבונים ומקפלים בעדינות.
6
משמנים תבנית בקוטר 20 היטב ומעבירים את הבלילה אליה
7
אופים כ30 דקות עד שהעוגה מתחילה להיסדק ובאמצע שלה עוד רכה.
8
מצננים ומעבירים למקרר ל5 שעות לפחות

סופלה שוקולד ללא גלוטן – קצת רקע ומידע על הקינוח:

סופלה שוקולד ללא גלוטן – מתכון מושלם ופשוט לעוגה הכי טעימה שיש ללא גלוטן!
אוהבים סופלה שוקולד? מי לא בעצם.. אז הפעם בגרסה הגדולה של הסופלה בדמות עוגה מושלמת!

המתכון הוא חלבי. אז לכל שומרי הכשרות שימו לב המתכון הוא חלבי

אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-40 דקות הכנה בלבד, כן, פחות משעה והעוגה מוכנה!

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים יש בסה"כ 4 כאלה ואלו המרכיבים:

שוקולד מריר, ביצים, חמאה וסוכר לבן

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל 8 שלבים בלבד ודרגת הקושי של המתכון היא בינונית.
אך אנחנו מבטיחים שכל אחד שיערוך את המתכון בצורה נכונה שלב אחר שלב יצליח בהכנת המתכון.

במיוחד עבורכם יש לנו קטגוריה שלמה של "קינוחים ללא גלוטן" – (לכניסה לחצו על שם הקטגוריה)

בעקבות הביקוש הרב לקינוחים פרווה ו-ללא גלוטן כתבנו 2 מאמרים בנושא (לכניסה לחצו על שם המאמר)

אוהבים סופלה? יש לנו מגוון גרסאות שונות לקינוח זה:

'סופלה שוקולד פרווה' , 'סופלה שוקולד בלונדי' , 'סופלה שוקולד'

אז למה אתם מחכים?

תכינו את הפנקוטה המושלמת הזו ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: