תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

מתכון לפסטו

מתכון לפסטו, הרוטב הירוק שמשתלב נהדר בכל ארוחה חלבית, לצד צנימים, ארוחה איטלקית , ממרח לכריך – באמת כל מה שמתחשק לכם! מתכון לפסטו ביתי טעים בטירוף ב-30 דקות בלבד!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


צנצנת קטנה

  • 2 כוסות עלי בזיליקום טריים
  • 2 שיני שום
  • 1/4 כוס צנוברים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

1
טוחנים במעבד מזון את הבזיליקום יחד עם צנוברים ושום
2
מוסיפים את המלח והפלפל וטוחנים היטב
3
מוסיפים את שמן הזית בזרם דק תוך כדי טחינה עד קבלת עיסה חלקה
4
מעבירים לצנצנת קטנה ושומרים במקרר

מתכון לפסטו – קצת מידע אודות המתכון:

מתכון לפסטו, הרוטב הירוק שמשתלב נהדר בכל ארוחה חלבית, לצד צנימים, ארוחה איטלקית , ממרח לכריך –
באמת כל מה שמתחשק לכם! מתכון לפסטו ביתי טעים בטירוף ב-30 דקות בלבד!

מתכון לפסטו

המרכיבים שתצטרכו בשביל להכין את רוטב הפסטו הזה קל ופשוט
ומדובר בסף הכל ב-6 מרכיבים בלבד!

אלה המרכיבים שתצטרכו להכנת המתכון:

עלי בזיליקום טריים, שיני שום, צנובירם, שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

הכמות שתצא לכם מהמתכון הוא כמות של צנצנת קטנה.

אופן ההכנה של מתכון לפסטו כולל בתוכו כ-4 שלבים בלבד, שלבים מאוד מאוד פשוטים,
אלה השלבים אחד אחרי השני במדויק:

  1. במעבד מזון תטחנו את המרכיבים הבאים: את הבזיליקום יחד עם צנוברים ושום.
  2. בשלב זה לאחר הטחינה הוסיפה את המלח והפלפל שחור גרוס ותטחנו היטב.
  3. כעת הוסיפו את שמן הזית בזרם דק תוך כדי טחינה עד קבלת עיסה חלקה.
  4. זהו מוכן! כעת העבירו את הפסטו לצנצנת קטנה ותשמרו במקרר.

מאכלים חלביים

מאכליים חלביים מציעים יתרונות רבים, ביניהם:

  • הם טעימים ומגוונים: מתכונים חלביים יכולים להיות מגוונים מאוד,
    החל מארוחת בוקר קלה ועד ארוחת ערב מפוארת.
  • הם מזינים: מזון חלב הוא מקור טוב לחלבון, סידן,
    ויטמינים ומינרלים חיוניים לבריאות הגוף.
  • הם קלים להכנה: מתכונים חלביים רבים הם קלים להכנה ודורשים מעט זמן ומאמץ.

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: