מתכון לפסטו – קצת מידע אודות המתכון:
מתכון לפסטו, הרוטב הירוק שמשתלב נהדר בכל ארוחה חלבית, לצד צנימים, ארוחה איטלקית , ממרח לכריך –
באמת כל מה שמתחשק לכם! מתכון לפסטו ביתי טעים בטירוף ב-30 דקות בלבד!
מתכון לפסטו
המרכיבים שתצטרכו בשביל להכין את רוטב הפסטו הזה קל ופשוט
ומדובר בסף הכל ב-6 מרכיבים בלבד!
אלה המרכיבים שתצטרכו להכנת המתכון:
עלי בזיליקום טריים, שיני שום, צנובירם, שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.
*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.
הכמות שתצא לכם מהמתכון הוא כמות של צנצנת קטנה.
אופן ההכנה של מתכון לפסטו כולל בתוכו כ-4 שלבים בלבד, שלבים מאוד מאוד פשוטים,
אלה השלבים אחד אחרי השני במדויק:
- במעבד מזון תטחנו את המרכיבים הבאים: את הבזיליקום יחד עם צנוברים ושום.
- בשלב זה לאחר הטחינה הוסיפה את המלח והפלפל שחור גרוס ותטחנו היטב.
- כעת הוסיפו את שמן הזית בזרם דק תוך כדי טחינה עד קבלת עיסה חלקה.
- זהו מוכן! כעת העבירו את הפסטו לצנצנת קטנה ותשמרו במקרר.
—
מאכלים חלביים
מאכליים חלביים מציעים יתרונות רבים, ביניהם:
- הם טעימים ומגוונים: מתכונים חלביים יכולים להיות מגוונים מאוד,
החל מארוחת בוקר קלה ועד ארוחת ערב מפוארת. - הם מזינים: מזון חלב הוא מקור טוב לחלבון, סידן,
ויטמינים ומינרלים חיוניים לבריאות הגוף. - הם קלים להכנה: מתכונים חלביים רבים הם קלים להכנה ודורשים מעט זמן ומאמץ.
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.