תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

מתכון לעוגת שיבולת שועל ושוקולד

מתכון מהמם לאוהבי השילוב של שיבולת שועל ושוקולד. מתכון לעוגת שיבולת שועל ושוקולד ב-40 דקות בלבד, תקבלו מתכון לעוגה מהממת וטעימה, עוגת פרווה שתוכלו לאכול בכל עת. מתכון קל ופשוט!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית אינגליש קייק

  • ביצים - 2
  • סוכר - חצי כוס
  • שמן קנולה - שליש כוס
  • קמח - חצי כוס
  • מיץ תפוזים - שליש כוס
  • אבקת קקאו - 2 כפות
  • אבקת אפיה - כפית
  • אבקת סודה לשתיה - רבע כפית
  • לציפוי העוגה: 50 גרם שוקולד מריר + כף מים + כף שמן

אופן הכנה:

1
תחממו את התנור מבעוד מועד ל-180 מעלות.
2
בעזרת מיקסר ידני (אפשר גם מטרפה) תערבבו את הביצים יחד עם הסוכר והוסיפו שמן ומיץ והמשיכו לערבב.
3
קחו קערה נוספת, נפרדת, ובה תערבבו את המרכיבים הבאים: קמח, שיבולת שועל דקה, אבקת קקאו, אבקת אפיה ואבקת סודה לשתיה. לאחר מכן הוסיפו את הכל לקערה מסעיף מספר 2 ותערבבו מעט עד לקבלת תערובת אחידה.
4
צקו הכל יחדיו לתבנית אינגליש קייק שאתם משמנים לפני כן ואפו את העוגות למשך 30 דקות.
5
הכנת הציפוי: המיסו במיקרוגל את השוקולד מריר (50 גרם), יחד עם כף מים וכף שמן, לאחר מכן תערבבו עד שכל התערובת תהיה חלקה, צקו הכל על העוגה לאחר שהיא יצאה מן התנור.

מתכון לעוגת שיבולת שועל ושוקולד – קצת רקע ומידע על העוגה:

בעמוד שלפניכם ישנו מתכון מהמם לאוהבי השילוב של שיבולת שועל ושוקולד. מתכון לעוגת שיבולת שועל ושוקולד ב-40 דקות בלבד,
תקבלו מתכון לעוגה מהממת וטעימה, עוגת פרווה שתוכלו לאכול בכל עת. מתכון קל ופשוט!

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

כפי שכבר הבנתם העוגה הזאת הינה פרווה – אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג העוגה פרווה.
זמן ההכנה של הקינוח הוא כשעה וחצי – מהתחלה ועד סופה של המתכון.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

מתכון לעוגת שיבולת שועל ושוקולד

הכמות שתצא מהמתכון הוא כתבנית אינגליש קייק.

מרכיבי המתכון של המתכון הנ"ל פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

ביצים, סוכר, שמן קנולה, קמח, מיץ תפוזים, אבקת קקאו, אבקת אפיה ואבקת סודה לשתייה.

לציפוי העוגה תצטרכו: 50 גרם שוקולד מריר + כף מים + כף שמן

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "מתכון לעוגת שיבולת שועל ושוקולד" כוללת בתוכו כ-5 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את העוגה הזאת בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂
אלה השלבים להכנת המתכון שלב אחר שלב:
  1. תחממו את התנור מבעוד מועד ל-180 מעלות.
  2. בעזרת מיקסר ידני (אפשר גם מטרפה) תערבבו את הביצים יחד עם הסוכר והוסיפו שמן ומיץ והמשיכו לערבב.
  3. קחו קערה נוספת, נפרדת, ובה תערבבו את המרכיבים הבאים: קמח, שיבולת שועל דקה,
    אבקת קקאו, אבקת אפיה ואבקת סודה לשתיה. לאחר מכן הוסיפו את הכל לקערה מסעיף מספר 2 ותערבבו מעט עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. צקו הכל יחדיו לתבנית אינגליש קייק שאתם משמנים לפני כן ואפו את העוגות למשך 30 דקות.
  5. בשלב האחרון מכינים את הציפוי של העוגה: המיסו במיקרוגל את השוקולד מריר (50 גרם), יחד עם כף מים וכף שמן,
    לאחר מכן תערבבו עד שכל התערובת תהיה חלקה, צקו הכל על העוגה לאחר שהיא יצאה מן התנור.

עוגות בחושות

קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.

עוגות קרות

קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.

אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.

אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: