תמונה מתכון מוס שוקולד ללא גלוטן | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מוס שוקולד ללא גלוטן

אוהבים מוס שוקולד אבל סובלים מבעיית הגלוטן? אל תדאגו! המתכון הזה בדיוק בשבילכם מוס שוקולד עשוי מקרם קוקוס גם פרווה וגם ללא גלוטן פשוט מושלם ב-10 דקות הכנה!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

10 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • פחית קרם קוקוס (במשקל 400 מ”ל)
    לפני השימוש נא לשים את קרם הקוקוס במקרר לילה לפני ההכנה
  • כף סוכר
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1-2 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד או וניל לבחירתכם

אופן הכנה:

1
לאחר לילה במקרר לפחית הקוקוס תיווצר הפרדה בת שני חלקים בין החלק השומני-הקרמי לבין החלק הנוזלי.
2
בעדינות שפכו לתוך כוס כשליש כוס מהנוזלים (של קרם הקוקוס) והניחו בצד, העבירו לקערה מה שנשאר לכם מהפחית גם מהחלק הנוזלי וגם מהחלק המוצק.
3
שברו או חתכו את השוקולד מריר לקוביות והניחו בקערה נפרדית יחד עם 5 כפול מנוזל הקוקוס ששמנו לפני כן בצד, לאחר מכן הכניסו למיקרוגל והמיסו במשך בין 10-15 שניות - ותערבבו עד שתקבלו תערובת חלקה
4
לקרם הקוקוס ששמנו בקערה הוסיפו כף סוכר יחד עם כף אינסטנט פודינג והקציפו בעזרת מיקסר במשך 30 שניות ולאחר מכן הוסיפו את תערובת השוקולד ותמשיכו להקציף עד שתקבלו קרם יציב.
5
הערה חשובה: במידה והקרם עדיין נוזלי הוסיפו כף אינסטנט פודינג נוספת והמשיכו להקציף. במצב ועדיין הקרם לא מתחיל להסמיך הכניסו את הקערה להפקאה למשך 10-12 דקות הוציאו ולאחר מכן המשיכו להקציף.
6
הגשה: בעזרת שקית זילוף העבירו את התערובת שהכנתם לכוסות הגשה. תוכלו להגיש באופן מידיי או לחילופין לשמור במקרר

מוס שוקולד ללא גלוטן – קצת רקע ומידע על הקינוח:

אוהבים מוס שוקולד אבל סובלים מבעיית הגלוטן? אל תדאגו!
המתכון הזה בדיוק בשבילכם מוס שוקולד עשוי מקרם קוקוס גם פרווה וגם ללא גלוטן פשוט מושלם ב-10 דקות הכנה!

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות המתכון פרווה ואין לכם ממה לדאוג 🙂

אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-10 דקות הכנה בלבד, כן, עשר דקות בלבד
אך שימו לב שזה הדבר החשוב ביותר:
לפני השימוש נא לשים את קרם הקוקוס במקרר לילה לפני ההכנה

להכנת מתכון זה ישנם ארבעה מרכיבים בלבד, ואלו הם:

פחית קרס קוקוס, סוכר, שוקולד מריר ואינסטנט פודינג בטעם שוקולד או וניל לבחירתכם.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל 6 שלבים בלבד ודרגת הקושי של המתכון היא קלה.
אנחנו מבטיחים שכל אחד שיערוך את המתכון בצורה נכונה שלב אחר שלב יצליח בהכנת המתכון.

במיוחד עבורכם יש לנו קטגוריה שלמה של "קינוחים ללא גלוטן" – (לכניסה לחצו על שם הקטגוריה)
מתכון זה מתאים גם לקטגוריה "קינוחים פרווה" – (לכניסה לחצו על שם הקטגוריה)

בעקבות הביקוש הרב לקינוחים פרווה ו-ללא גלוטן כתבנו 2 מאמרים בנושא (לכניסה לחצו על שם המאמר)

אז למה אתם מחכים?

תכינו את הקינוח ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: