תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

מאפינס ריבה

לכבוד חג החנוכה (נכון לכתיבת מתכון זה דצמבר 22) מתכון נוסף למאפינס פרווה טעים וקל בטירוף להכין, והפעם: מאפינס ריבה. ב-30 דקות בלבד תקבלו 8-10 יחידות מאפינס טעימות בטירוף.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


8-10 יחידות מאפינס

  • 1 ביצה
  • כוס סוכר - שליש
  • כוס שמן - שליש
  • מיץ תפוזים (עדיפות לסחוט טרי) - חצי כוס
  • תמצית וניל - כפית
  • קמח תופח - כוס ורבע
  • למילוי המאפינס: ריבה (אפשר מכל הסוגים מה שאתם הכי אוהבים)
  • לקישוט המאפינס: אבקת סוכר.

אופן הכנה:

1
תחממו את התנור מראש ל-180 מעלות ותשמנו את תבנית המאפינס.
2
בעזרת מטרפה או כף תערבבו את הביצה יחד עם הסוכר. לאחר מכן הוסיפו שמן, מיץ תפוזים, תמצית וניל והמשיכו לערבב. בסוף הערבוב הוסיפו את הקמח תופח ותערבבו קצת עד שכל החומרים יתאחדו.
3
צקו את כל התערובת שהכנתם אל תוך תבנית מאפינס (קצת מעל חצי בכל תבבנית) לאחר מכן מעל כל יחידה הניחו כחצי כפית ריבה והטביעו אותה מעט שתשקע עם הכפית.
4
הכניסו לתנור ואפור את המאפינס לזמן של 15-20 דקות.
5
הוציאו מהתנור לאחר מכן הניחו למאפינס להתקרר והוציאו אותו בעדינות מהתבנית, לאחר מכן הוסיפו עוד מעט ריבה לפי רצונכם ובסוף תפזרו אבקת סוכר.

מאפינס ריבה – קצת רקע ומידע על המאפינס:

לכבוד חג החנוכה (נכון לכתיבת מתכון זה דצמבר 22) מתכון נוסף למאפינס פרווה טעים וקל בטירוף להכין,
והפעם: מאפינס ריבה. ב-30 דקות בלבד תקבלו 8-10 יחידות מאפינס טעימות בטירוף.

לאחר שקיבלנו הרבה בקשות להתחיל לעלות 'מתכונים למאפינס' – החלטנו להרים את הכפפה ולעשות זאת עבורכם 🙂

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

כפי שכבר הבנתם העוגה הזאת הינה פרווה – אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג הקינוח פרווה.
זמן ההכנה של הקינוח הוא כחצי שעה בלבד! כן , כן שלושים דקות והמאפינס מוכן.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

מאפינס ריבה

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 8-10 יחידות.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

ביצה, סוכר, שמן, מיץ תפוזים, תמצית וניל וקמח תופח.

למילוי המאפינס איך לא ריבה כמובן 🙂

לקישוט המאפינס תצטרכו אבקת סוכר בלבד.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה של המתכון כולל בתוכו כ-5 שלבים בלבד, ואלה השלבים:

  1. תחממו את התנור מראש ל-180 מעלות ותשמנו את תבנית המאפינס.
  2. בעזרת מטרפה או כף תערבבו את הביצה יחד עם הסוכר. לאחר מכן הוסיפו שמן, מיץ תפוזים,
    תמצית וניל והמשיכו לערבב. בסוף הערבוב הוסיפו את הקמח תופח ותערבבו קצת עד שכל החומרים יתאחדו.
  3. צקו את כל התערובת שהכנתם אל תוך תבנית מאפינס (קצת מעל חצי בכל תבבנית)
    לאחר מכן מעל כל יחידה הניחו כחצי כפית ריבה והטביעו אותה מעט שתשקע עם הכפית.
  4. הכניסו לתנור ואפור את המאפינס לזמן של 15-20 דקות.
  5. הוציאו מהתנור לאחר מכן הניחו למאפינס להתקרר והוציאו אותו בעדינות מהתבנית,
    לאחר מכן הוסיפו עוד מעט ריבה לפי רצונכם ובסוף תפזרו אבקת סוכר.

אוהבים קינוחי מאפינס? יש לנו קטגוריה בדיוק בשביל זה: 'מתכונים למאפינס'

בנוסף הבלוג שלנו שעוסק במגוון כתבות מעניינות מתחום הקינוחים עוסק בכתבות המתאימות למתכון הנ"ל

אז למה אתם מחכים?

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: