מאפינס בננה ושיבולת שועל | מתכונים למאפינס | | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מאפינס בננה ושיבולת שועל

אחרי מתכונים רבים לסוגים שונים של מאפינס חלבי, הגיע הזמן לתת כבוד גם לקינוחים פרווה. מתכון למאפינס בננה ושיבולת שועל פרווה מושלם בחצי שעה עבודה! מתכון קל ושווה.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


10-12 מאפינס

  • 2 בננות גדולות
  • 3 כפות סוכר חום
  • ¼ כוס מיץ תפוזים
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ¼ כפית מלח
  • ¼ כוס שמן
  • ¾ כוס קמח כוסמין או קמח מלא
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ¾ כוס שיבולת שועל
  • 1 כפית סודה לשתייה

אופן הכנה:

1
מחחמים תנור ל-180 מעלות
2
בקערה גדולה מועכים את הבננות היטב בעזרת מזלג, מוסיפים את הסוכר, שמן, תמצית וניל, ביצה, מלח ומיץ תפוזים ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
3
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ושיבולת שועל ומערבבים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
4
משמנים היטב תבנית שקעים למאפינס או מסדרים מנז'טים (עטרות נייר)
5
מעבירים את הבלילה עד ¾ גובה של השקעים ואופים למשך כ15-20 עד השחמה, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם במרכז והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.

מאפינס בננה ושיבולת שועל – קצת רקע ומידע על המאפינס:

אחרי מתכונים רבים לסוגים שונים של מאפינס חלבי, הגיע הזמן לתת כבוד גם לקינוחים פרווה.
מתכון למאפינס בננה ושיבולת שועל פרווה מושלם בחצי שעה עבודה! מתכון קל ושווה.

לאחר שקיבלנו הרבה בקשות להתחיל לעלות 'מתכונים למאפינס' – החלטנו להרים את הכפפה ולעשות זאת עבורכם 🙂

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג – המתכון פרווה.
זמן ההכנה של המתכון הינו כ-30 דקות בלבד! חצי שעה והמאפינס מוכן.
קושי המתכון הינה קלה לכן היצמדות מדויקת למרכיבים ואופן ההכנה מבטיחים הצלחה.

מאפינס בננה ושיבולת שועל

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 10-12 יחידות מאפינס.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

בננות גדולות, סוכר חום, מיץ תפוזים, ביצה, תמצית וניל, מלח, שמן, קמח כוסמין או קמח מלא, אבקת אפייה, שיבולת שועל וסודה לשתייה.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-5 שלבים, ואלה השלבים:

  1. תחממו את התנור מראש ל-180 מעלות
  2. קחו קערה גדולה ובתוכה תמעכו את הבננות היטב בעזרת מזלג, מוסיפים את הסוכר, שמן, תמצית וניל, ביצה,
    מלח ומיץ תפוזים ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
  3. כעת הוסיפו את הקמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ושיבולת שועל ומערבבים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
  4. משמנים היטב תבנית שקעים למאפינס או מסדרים מנז'טים (עטרות נייר)
  5. העבירו את הבלילה עד ¾ גובה של השקעים ואופים למשך כ15-20 עד השחמה,
    המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם במרכז והוא יוצא יבש עם פירורים לחים. 

אוהבים קינוחי מאפינס? יש לנו קטגוריה בדיוק בשביל זה: 'מתכונים למאפינס'

בנוסף הבלוג שלנו שעוסק במגוון כתבות מעניינות מתחום הקינוחים עוסק בכתבות המתאימות למתכון הנ"ל

אז למה אתם מחכים?

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: