תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

חמאת שום

מתכון לחמאה אהובה עלינו, חמאה מושלמת למריחה על צנים או כל דבר שבא לכם עם חמאה… מתכון לחמאה שאתם מייצרים מעצמכם משום ופטרוזיליה ב-10 דקות הכנה בלבד.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

10 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 250 מ״ל שמנת מתוקה
  • 2 שיני שום
  • חופן עלי פטרוזיליה
  • 1/2 כפית מלח גס

אופן הכנה:

1
בקערת מיקסר עם וו בלון מניחים את השמנת ומקציפים במהירות גבוהה עד שהשמנת מתפרקת. מקציפים עד שהשמנת תתגבש ותהפוך למוצקה ותיתפס על וו הבלון, בתחתית המיקסר יהיו נוזלים בלבד.
2
מוציאים את השמנת שהתגבשה מוו הבלון וסוחטים את הנוזלים בעזרת הידיים או בעזרת בד דק כמו טטרה.
3
מעבירים את החמאה לקערה, כותשים את שיני השום לקערה, קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לקערה יחד עם מלח גס.
4
מערבבים היטב את כל המרכיבים במיקסר בקערה ומאחסנים בקופסא סגורה במקרר.
5
ניתן לשמור את החמאה בקופסה סגורה בקירור עד כשבוע.

חמאת שום – קצת מידע אודות המתכון:

מתכון לחמאה אהובה עלינו, חמאה מושלמת למריחה על צנים או כל דבר שבא לכם עם חמאה…
מתכון לחמאה שאתם מייצרים מעצמכם משום ופטרוזיליה ב-10 דקות הכנה בלבד.

ב-10 דקות בלבד תקבלו חמאת שום בהכנה ביתית. מתכון סופר קל ומתגמל שתעניק לכם
חמאה מושלמת במקרר למשך שבוע שלם! שווה לא?

חמאת שום מתכון

המרכיבים שתצטרו בשביל להכין את החמאה המדוברת מאוד פשוטים
ומדובר בסף הכל ב-4 מרכיבים בלבד!

אלה המרכיבים שאתם צריכים בשביל הכנת החמאה:

שמנת מתוקה, שיני שום, עלי פטרוזיליה ומלח גס.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

הכמות שתצא לכם מהמתכון הוא כמות של קופסה קטנה שמספיקה לשבוע בדיוק.

אופן ההכנה של חמאת שום כולל בתוכו כ-5 שלבים בלבד, שלבים מאוד מאוד פשוטים,
אלה השלבים אחד אחרי השני במדויק:.

  • קחו קערת מיקסר עם וו בלון ובתוך קערת המיקסר הניחו את השמנת ותקציפו אותה במהירות גבוהה
    עד שהשמנת תתפרק לכם. לאחר מכן הקציפו עד שהשמנת תתגבש ותהפוך למוצקה ותיתפס על וו הבלון,
    שבתחתית המיקסר יהיו נוזלים בלבד.
  • כעת הוציאו את השמנת שהתגבשה מוו הבלון ותסחטו את הנוזלים בעזרת הידיים או בעזרת בד דק כמו טטרה.
  • העבירו את החמאה לקערה, תכתשו את שיני השום לקערה, תקצצו את הפטרוזיליה והוסיפו לקערה יחד עם מלח גס.
  • תערבבו היטב את כל המרכיבים יחד במיקסר בקערה ותאחסנו בקופסא סגורה במקרר.
  • שימו לב: ניתן לשמור את החמאה בקופסה סגורה בקירור עד כשבוע.

מאכלים חלביים

מאכליים חלביים מציעים יתרונות רבים, ביניהם:

  • הם טעימים ומגוונים: מתכונים חלביים יכולים להיות מגוונים מאוד,
    החל מארוחת בוקר קלה ועד ארוחת ערב מפוארת.
  • הם מזינים: מזון חלב הוא מקור טוב לחלבון, סידן,
    ויטמינים ומינרלים חיוניים לבריאות הגוף.
  • הם קלים להכנה: מתכונים חלביים רבים הם קלים להכנה ודורשים מעט זמן ומאמץ.

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: