תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

זנגולה מתכון

מתכון לזנגולה ספירלה מטוגנת בסגנון הספינג' המוכר ואהוב. בחצי שעה בלבד תקבלו זנגולה מהממת וטעימה בטירוף. מתכון מיוחד לכבוד חג החנוכה.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • קמח לבן - כוס וחצי
  • שמרים יבשים - חצי כף
  • שקית סוכר וניל
  • מים חמימים (קרים וחמים ביחד - כוס וחצי
  • לסירופ הסוכר: מים - כוס
  • מיץ לימון - כף
  • סוכר - חצי כוס
  • 3 כפות דבש או מייפל

אופן הכנה:

1
קחו את כל החומרים ותערבבו אותם יחדיו בקערה באמצעות מטרפה עד שתקבלו תערובת דלילה וחלקה, לאחר מכן כסו את הקערה במגבת והניחו אותה בצד לזמן של 40 דקות.
2
כעת מכינים את סירופ הסוכר: תערבבו בסיר קטן (אפשר גם פינג'ן כוס מים, כף מיץ לימון, חצי כוס סוכר ו-3 כפות דבש אפשר גם מייפל, הביאו את הכל לרתיחה על אש גבוהה ותוך כדי תערבבו עד אשר הסוכר מומס. לאחר מכן הנמיכו לאש נמוכה לזמן של 10 דקות. ובסוף מכבים את האש ונותנים לסירופ להתקרר.
3
ערבבו את הבצק ותמלאו שקית זילוף בתערובת הבצק.
4
חממו מראש סיר קטן עם שמן, כאשר השמן חם תזלפו אל תוך הסיר בצורת של ספירלה (אם לא הטעם זה העיקר). לאחר מכן הנמיכו לאש בינוני ותטגנו כחצי דקה / 40 שניות מכל צד עד שזה מוזהב.
5
כאשר הזנגולה מוכנה העבירו לנייר סופג ולאחר מכן תטבלו את הזנגולה בתוך הסירופ סוכר (שימו לב לא לטבול יותר מדי) וישירות לצלחת.

זנגולה מתכון – קצת רקע ומידע על המתכון:

מתכון לזנגולה ספירלה מטוגנת בסגנון הספינג' המוכר ואהוב. בחצי שעה בלבד תקבלו זנגולה מהממת וטעימה בטירוף. מתכון מיוחד לכבוד חג החנוכה.

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג – המתכון פרווה.
זמן ההכנה של המתכון הינו כחצי שעה, שלושים דקותת שלאחר מכן תקבלו זנגולה פרווה ביתיות טעימות במיוחד.
קושי המתכון הינה קלה לכן היצמדות מדויקת למרכיבים ואופן ההכנה מבטיחים הצלחה.

זנגולה מתכון

להכנת המתכון תצטרכו מספר מרכיבים, אלו המרכיבים:

קמח לבן, שמרים יבשים, סוכר וניל ומים חמימים (חמים וקרים יחדיו).

להכנת סירופ הסוכר תצטרכו את המרכיבים הבאים: מים, לימון, סוכר ו3 כפות דבש או מייפל.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה של המתכון כולל בתוכו כ-5 שלבים, ואלה השלבים:

  1. קחו את כל החומרים ותערבבו אותם יחדיו בקערה באמצעות מטרפה עד שתקבלו תערובת דלילה וחלקה,
    לאחר מכן כסו את הקערה במגבת והניחו אותה בצד לזמן של 40 דקות.
  2. כעת מכינים את סירופ הסוכר: תערבבו בסיר קטן (אפשר גם פינג'ן כוס מים, כף מיץ לימון, חצי כוס סוכר ו-3 כפות דבש אפשר גם מייפל,
    הביאו את הכל לרתיחה על אש גבוהה ותוך כדי תערבבו עד אשר הסוכר מומס.
    לאחר מכן הנמיכו לאש נמוכה לזמן של 10 דקות. ובסוף מכבים את האש ונותנים לסירופ להתקרר.
  3. ערבבו את הבצק ותמלאו שקית זילוף בתערובת הבצק.
  4. חממו מראש סיר קטן עם שמן, כאשר השמן חם תזלפו אל תוך הסיר בצורת של ספירלה (אם לא הטעם זה העיקר).
    לאחר מכן הנמיכו לאש בינוני ותטגנו כחצי דקה / 40 שניות מכל צד עד שזה מוזהב.
  5. כאשר הזנגולה מוכנה העבירו לנייר סופג ולאחר מכן תטבלו את הזנגולה בתוך הסירופ סוכר (שימו לב לא לטבול יותר מדי) וישירות לצלחת.

מידע נוסף:

אם אתם מחפשים קינוחים נוספים לחג החנוכה יש לנו קטגוריה מלאה לכך: מתכונים לחג החנוכה

הצטרפו ל-בלוג שלנו ותהנו ממגוון רחב של כתבות בנושאים מעולם הקינוחים.

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: