אוזני המן במילוי תמרים – קצת מידע על הקינוח:
אוזני המן במילוי תמרים הוא האיתות המושלם שחג פורים מתקרב, פורים הוא אחד מהחגים הססגוניים ואהובים בישראל.
האווירה, התחפושות הכל פשוט אחרת בחג זה. וגם הקינוחים והמאפים המיוחדים לפורים.
ואי אפשר להגיד חג פורים בלי אוזניות המן מפנקות, כתבנו עבורכם מתכון פשוט מושלם של אוזן המן במילוי תמרים שלא ישאיר שום מקום לספק.
הפעם אנו מתמקדים בתמרים. אך לאוזני מן ישנם ורסיות רבות עם עשרות סוגים שונים של טעמים וכל אחד לפי טעמו
יש כאלה אוהבים את אוזני המן במילוי ריבת חלב, ישנם כאלה עם שוקולד, ריבה ויש כאלו שאוהבים את הקלאסיות במילוי פרג.
הקינוח הנ"ל הוא במילוי תמרים. כמה פשוט ככה טעים!
המתכון הינו חלבי – אז לכל שומרי הכשרות שימו לב המתכון הוא חלבי.
זמן ההכנה הוא כ-30 דקות בלבד. כן! חצי שעה וזה מוכן. מהר לא?
דרגת הקושי כאן היא קלה וברורה – לכו לפי צעדי המתכון ותצליחו במדויק במאות אחוזים!
נושא המרכיבים במתכון זה מתחלק ל-2.
- לבצק
- למלית תמרים למילוי אוזני המן
לבצק תצטרכו את המרכיבים הבאים:
חמאה רכה, אבקת סוכר, חלב, חלמונים (מביצים בגודל L), קמח, מלח, אבקת שקדים ושקית אבקת אפייה
למלית למילוי התמרים תצטרכו:
תמרים בוואקום, קינמון, אגוזי מלך קצוצים גס וקורט ציפורן.
*שימו לב במרכיבים ואופן הכנה נא להשתמש במידות המדויקת שרשמנו למעלה בדף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
נא לא לשכוח לשים לב להערה מספר 6 באופן ההכנה ותחממו מראש את התנור ל-180 מעלות.
המלצת ללוש: הכינו לכם כוס קפה או כוס תה ליד הקינוח, ותתפנקו מגיע לכם 🙂
אז למה אתם מחכים?
תכינו את האוזני המן שלנו ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.
וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לשמוע 😊
אוהבים, צוות ללוש.