תמונה קינוחי כוסות גבינה פירורים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

קינוחי כוסות גבינה פירורים

קינוחי כוסות הם הקינוחים הטעימים והנוחים ביותר להגשה ולהכנה! מתאימים לכל מאורע ואירוח. והפעם מתכון חגיגי לעוגת גבינה פירורים שכולם אוהבים – אבל בכוס! לגמרי כך: עוגת גבינה פירורים אישית בתוך כוס עם תות טרי וטעים למעלה שייתן את הבוסט הסופי לטעם המושלם. זהירות – ממכר!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


20 - 15 יחידות (כוסות אישיות קטנות)

  • 200 גרם ביסקוויטים
  • 100 גרם חמאה
  • לקרם: 500 מ״ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • גביע שמנת חמוצה
  • לקישוט: 20 תותים

אופן הכנה:

1
מכינים את הביסקוויטים - טוחנים לפירורים את הביסקוויטים. בקערה מחממים את החמאה בפולסים במיקרוגל. מערבבים יחד עם הביסקוויטים עד קבלת עיסה אחידה
2
מכינים את הקרם - בקערת מיקסר מערבלים שמנת מתוקה ואבקת סוכר עד קבלת מרקם יוגורט, מוסיפים את הפודינג וממשיכים לערבל מעט. מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים בעדינות בקיפולים.
3
מניחים בכל כוס כף של ביסקוויטים, מעליהם מזלפים קרם שמנת ומעל הקרם מפזרים מעט ביסקוויטים.
4
שוטפים את התותים היטב וחוצים אותם. מניחים חצי תות מעל כל כוס.
5
חוזרים על פעולות 3+4 בכל הכוסות עד סיום הקרם והביסקוויטים

קינוחי כוסות גבינה פירורים – קצת רקע ומידע על הקינוח:

קינוחי כוסות הם הקינוחים הטעימים והנוחים ביותר להגשה ולהכנה! מתאימים לכל מאורע ואירוח.
והפעם מתכון חגיגי לעוגת גבינה פירורים שכולם אוהבים – אבל בכוס!
לגמרי כך: עוגת גבינה פירורים אישית בתוך כוס עם תות טרי וטעים למעלה שייתן את הבוסט הסופי לטעם המושלם. זהירות – ממכר!

אחד מהקינוחים שיש להם ביקוש רב – אלה קינוחי כוסות.
אז רשמנו עבורכם מתכון פשוט מושלם.
הקטנו את העוגת גבינה פירורים שכולם אוהבים מעוגה גדולה והכנסו אותה לתוך כוס – על מנת להעניק לכם את הביס המושלם.
וכמובן לא שכחנו את התות הטעים שבכלל נותן כוח ומשפר את העוגה פלאים!

עוגה גבינה בכוס הינו מתכון חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב שהמתכון הוא חלבי.
אורכו של המתכון הינו כ-40 דקות בלבד! כן, כן! ארבעים דקות והקינוח מוכן.
דרגת הקושי של המתכון היא קלה. ואנחנו מתחייבים שהיצמדות לכל שלבי המתכון המרכיבים ואופן ההכנה וכולם
יוכלו להכין את המתכון – כמובן שאנחנו כאן לכל שאלה.

עוגת גבינה פירורים בכוסות

המרכיבים למתכון הנ"ל מתחלקים לשלושה חלקים:

  1. לתחתית הכוס
  2. לקרם (החלק האמצעי)
  3. לקישוט

מוכנים להתחיל?

להכנת התחתית של הקינוח תצטרכו בסה"כ ביסקוויטים וחמאה.

בשביל הקרם של הקינוח תצטרכו את המרכיבים הבאים: שמנת מתוקה (2 מיכלים), אבקת סוכר, אינסטנט פודינג וניל ושמנת חמוצה.

לקישוט תצטרכו בסה"כ כ-20 תותים טריים ויפים.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה של עוגת גבינה בכוסות כולל בתוכו כ-5 שלבים בלבד.

כאשר בשלב הראשון מכינים את הביסקוויטים: טוחנים לפירורים את הביסקוויטים. בקערה מחממים את החמאה בפולסים במיקרוגל.
מערבבים יחד עם הביסקוויטים עד קבלת עיסה אחידה

ובשלב השני מכינים את הקרם: בקערת מיקסר מערבלים שמנת מתוקה ואבקת סוכר עד קבלת מרקם יוגורט, מוסיפים את הפודינג וממשיכים לערבל מעט.
מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים בעדינות בקיפולים.

בשלב השלישי זהו השלב שכבר מתחילים לעצב את הקינוח.

אוהבים 'קינוחי כוסות'? הכנו עבורכם מספר של קטגוריות לפי בחירתכם בנושא:

'קינוחי כוסות פרווה', 'קינוחי כוסות לפסח', 'קינוחי כוסות לשבועות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: