תמונה קינוח עוגת שוקולד | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת שוקולד פרווה

לאלו ששומרים, לאלו שנודבו להכין עוגה לילדים בגן, לאלו שרגישים לחלב ולכל אלו שרוצים להתפנק בעוגת שוקולד פרווה טעימה, רכה, עסיסית ואוורירית ולא ישימו לב שמדובר בעוגת שוקולד פרווה לחלוטין!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • ½ כוס אבקת קקאו
  • ½ כוס מים רותחים
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 3 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 ו1/2 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס סוכר לבן
  • לציפוי: 200 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

1
מחחמים תנור ל175 מעלות ומשמנים את התבנית היטב.
2
מערבבים בקערה קקאו, מים רותחים ושוקולד מריר. ממתינים כשתי דקות ומערבבים היטב.
3
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה וחלקה ללא גושים.
4
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ35-40 דקות עד שהקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש אך עם פירורים לחים.
5
מצצנים את העוגה היטב ובינתיים ממיסים בפולסים במיקרו 200 גרם שוקולד מריר לציפוי.
6
מחוררים את העוגה באמצעות מזלג או קיסם ומוזגים את השוקולד על העוגה

עוגת שוקולד פרווה – קצת רקע ומידע על העוגה:

עוגת שוקולד פרווה הינה אחת מהעוגות הפופולאריות ביותר כיום.
לעוגות שוקולד יש כיום עשרות מתכונים שונים של ברחבי הרשת או ספרי הבישול השונים. חלקם מוצלחים יותר חלקם מוצלחים פחות.

במתכון הזה שמנו דגש על השוקולד. אנחנו יודעים כן, זה לא הדבר הכי בריא בעולם. אבל איך אפשר בלי עוגת שוקולד שנוטפת בכל ביס חמה עסיסית ופריכה שאין כמותה. הביס המושלם ליד הכוס קפה או הכוס תה בבוקר או בשעות הערב שאתם נחים ומתרפקים אל מול הטלוויזיה. או אפילו אם סתם אם בא לכם משהו מתוק וטעים במהלך עוגה טעימה זה אחד הדברים שהכי טעים לאכול אם בוחרים את המתכון הנכון.

מתכון עוגת השוקולד שלנו מתכון בדרגה בינונית שכמעט קל אחד עם ידע בסיסי באפייה ועם מעקב נכון אחר פעולות אופן ההכנה יכול להכין את עוגת השוקולד הזאת.

דבר שלדעת צוות האופים של האתר אין שני לו! זה: העסיסיות והטריות. העוגה הזאת שומרת על טריות במשך כמה ימים.

חימום קטן במיקרו גם לאחר מספר ימים והשוקולד ימשיך לנטוף ולנזול בכל ביס. פשוט מושלם, לא?

עוגת שוקולד

העוגה הזאת פרווה!, ומרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לנגוס בה מדובר ב-50 דקות בלבד.

שחלק לא מבוטל מכך זה פעולות של המתנה כמו שהעוגה תהיה מוכנה בתנור ותהיה אפויה בצורה המקסימלית אליה אנו רוצים להגיע בעת הכנת העוגה עפ"י המתכון

במתכון זה הוספנו לכם ציפוי שיעניק לכם טעם מתוק שלא תוכלו להפסיק לאכול

המלצת הצוות: קשטו את העוגה במגוון תוספות שאתם או ילדיכם אוהבים כמו סוכריות וכו'.

אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגה ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לעוגות שוקולד טעימות וקלות להכנה.

את יתר מתכוני עוגות השוקולד הללו תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: