תמונה עוגת שוקולד לבן ופקאן | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת שוקולד לבן ופקאן

מתכון פשוט לעוגה בחושה שלא תוכלו להפסיק להכין ולאכול! מושלמת לצד הקפה של הבוקר או לנשנוש במהלך היום עוגה עסיסית ונוטפת של שוקולד לבן ופקאן – מהשילובים הטעימים ביותר

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 2 ביצים
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 80 גרם חמאה מומסת
  • 1 וחצי כוסות קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • ¾ כוס סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם פקאן מסוכר קצוץ
  • 100 גרם שוקולד לבן

אופן הכנה:

1
טורפים בעזרת מטרפה בקערה את הביצים והסוכר.
2
מוסיפים את החמאה, שמנת מתוקה ותמצית וניל ומערבבים היטב.
3
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה וממשיכים לערבל עד הטמעה וקבלת בלילה חלקה.
4
מוסיפים את הפקאן ומערבבים בקיפולים בעזרת כף או לקקן.
5
משמנים היטב תבנית אינגלישקייק ומוזגים אליה את הבלילה.
6
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דקות.
7
לאחר האפיה מומלץ לשפוך על העוגה כוס מים רותחים שערבבתם עם כפית נס קפה.
8
ממיסים את השוקולד הלבן בפולסים במיקרוגל, מעבירים לשק זילוף ומזלפים על העוגה.

עוגת שוקולד לבן ופקאן – קצת רקע ומידע על העוגה:

עוגת שוקולד לבן ופקאן – מתכון פשוט לעוגה בחושה שלא תוכלו להפסיק להכין ולאכול! מושלמת לצד הקפה של הבוקר או
לנשנוש במהלך היום עוגה עסיסית ונוטפת של שוקולד לבן ופקאן – מהשילובים הטעימים ביותר

במתכון עוגת שוקולד שלנו שמנו דגש על השוקולד לבן. אנחנו יודעים כן, זה לא הדבר הכי בריא בעולם. אבל איך אפשר בלי עוגת שוקולד שנוטפת בכל ביס חמה עסיסית ופריכה שאין כמותה.
הביס המושלם ליד הכוס קפה או הכוס תה בבוקר או בשעות הערב שאתם נחים ומתרפקים אל מול הטלוויזיה.
או אפילו אם סתם אם בא לכם משהו מתוק וטעים במהלך היום עוגת שמרים שוקולד זה אחד הדברים שהכי טעים לאכול אם בוחרים את המתכון הנכון.

המתכון הוא חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב המתכון חלבי.

אורך ההכנה עוד כ-חצי שעה בלבד. כן, כן 30 דקות והעוגה מוכנה! בדרגת קושי קלה.

מרכיבי המתכון הם אלו:

ביצים, כוס שמנת מתוקה, חמאה, קמח לבן, אפקת אפיה, סוכר לבן, תמצית וניל, פקאן מסוכר ושוקולד לבן

*שימו לב למידות מדויקת נא השתמשו באופן מדויק בכמויות שרשמנו בחלק העליון של המרכיבים.

אם בא לכם עוגת שוקולד בחושה ולא משוקולד לבן גם זה רשמנו עבורכם – מתכון לעוגת שוקולד בחושה

המתכון שלנו שם דגש על פרט חשוב מאוד בעוגות בחושות. דבר שלדעת צוות האופים של האתר אין שני לו! וזה: העסיסיות והטריות.
העוגה הזאת שומרת על טריות במשך כמה ימים. חימום קטן במיקרו גם לאחר מספר ימים והשוקולד ימשיך לנטוף ולנזול בכל ביס. פשוט מושלם, לא?

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: