תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

עוגת גרנולה בחושה

במתכון שלפניכם ניצור עוגה מהממת. עוגת גרנולה. מתכון לעוגת גרנולה בחושה פרווה. בפחות משעה תצא לכם עוגת גרנולה פריכה, עסיסית וטעימה בטירוף!

סוג מתכון

בינוני

זמן הכנה

45 דקות

דרגת קושי

פרווה

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • תבנית אינגליש קייק
  • סוכר - רבע כוס
  • דבש או מייפל - 2 כפות
  • 2 ביצים
  • שמן - שליש כוס
  • מיץ תפוזים - שליש כוס + כף
  • מרכיבים לערבוב בקערה: אבקת אפיה כפית, קמח לבן כוס, 2 כפות שיבולת שועל דקה, אבקת קינמון רבע כפית,2 כפות קוקוס, אגוזי מלך קצוצים רבע כוס ושוקולד צ'יפס מריר 2 כפות

אופן הכנה:

1
חממו מראש את התנור ל-180 מעלות ותשמנו היטב תבנית אינגליש קייק.
2
קחו מטרפה ובעזרתה תערבבו את הביצים יחד עם הסוכר, הוסיפו גם דבש, שמן, מיץ ותערבבו היטב, לאחר מכן הוסיפו את תערובת הקמח ותערבבו אותה היטב עד שתקבלו תערובת אחידה
3
צקו לתבנית משומנת והכניסו אל התנור החם, אופים את העוגה למשך 30-40 דקות, עד שתראו שהעוגה מוכנה באמצעות קיסם יבש.

עוגת גרנולה בחושה – קצת רקע ומידע על העוגה:

במתכון שלפניכם ניצור עוגה מהממת. עוגת גרנולה. מתכון לעוגת גרנולה בחושה פרווה.
בפחות משעה תצא לכם עוגת גרנולה פריכה, עסיסית וטעימה בטירוף!

העוגה הזו הינה פרווה אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה הינה פרווה.
זמן ההכנה של העוגה הוא עד כ-45 דקות בלבד!! פחות משעה ויש לכם עוגת גרנולה!
דרגת הקושי הינה בינונית לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

עוגת גרנולה בחושה

אלו המרכיבים שתצטרכו על מנת להכין את העוגה במתכון הנ"ל:

את העוגה תכינו בתוך תבנית אינגליש קייק, סוכר, דבש או מייפל, ביצים, שמן ומיץ תפוזים.

מרכיבים נוספים שתצטרכו לערבב מראש בתוך קערה:
אבקת אפיה כפית, קמח לבן כוס, 2 כפות שיבולת שועל דקה, אבקת קינמון רבע כפית,2 כפות קוקוס,
אגוזי מלך קצוצים רבע כוס ושוקולד צ'יפס מריר 2 כפות

אופן ההכנה של "עוגת גרנולה בחושה" כולל בתוכו כ-3 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא בינונית לכן תוכלו להכין את העוגה בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂
  1. מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות ותשמנו היטב תבנית אינגליש קייק.
  2. קחו מטרפה ובעזרתה תערבבו את הביצים יחד עם הסוכר, הוסיפו גם דבש, שמן, מיץ ותערבבו היטב,
    לאחר מכן הוסיפו את תערובת הקמח ותערבבו אותה היטב עד שתקבלו תערובת אחידה.
  3. צקו לתבנית משומנת והכניסו אל התנור החם, אופים את העוגה למשך 30-40 דקות,
    עד שתראו שהעוגה מוכנה באמצעות קיסם יבש.

עוגות בחושות

קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.

עוגות קרות

קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.

אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.

אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: