תמונה מתכון עוגיות שקדים ושוקולד | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות שקדים ושוקולד

מתכון מהמם לעוגיות שקדים ושוקולד חלב.. עוגיות מושלמות לשבת או לטבול ככה בערב עם הכוס תה – וגם הילדים יאהבו מאוד להכין יחד איתכם את המתכון הזה. 40 דקות בלבד והעוגיות מוכנות!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 90 גרם חמאה
  • ⅓ כוס אבקת סוכר
  • 1 ו-1/2 כפיות אבקת שקדים
  • כפית ו1/2 שקדים פרוסים קצוצים דק
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ¾ כוס קמח לבן
  • למילוי: 100 גרם שוקולד חלב
  • 60 מ"ל שמנת מתוקה
  • קורט מלח

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-170 מעלות - טורבו
2
מערבבים היטב בקערה חמאה יחד עם אבקת סוכר.
3
מוסיפים אבקת שקדים, שקדים פרוסים, מלח ותמצית וניל ומערבבים היטב
4
מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות רק שנוצרים פירורים גסים.
5
לשים את הבצק מעט עד לאיחוד ומרדדים בין 2 ניירות אפיה.
6
מקפיאים למשך כ-10 דקות.
7
קורצים מהצד עיגולים בקוטר של 10 ס"מ, מניחים במרווחים בתבנית מרופדת נייר אפיה ואופים במשך כ12-14 דקות.
8
ממיסים במיקרוגל בפולסים שוקולד חלב ושמנת מתוקה עד קבלת תערובות שוקולד חלקה, מוסיפים את המלח ומערבבים היטב
9
מעבירים לשקית זילוף ואז מעבירים לקירור של שעה.
10
מזלפים קרם שוקולד (כפית) על מחצית מהעוגיות וסוגרים בעוגיה נוספת

עוגיות שקדים ושוקולד – קצת רקע ומידע על העוגיות:

מתכון מהמם לעוגיות שקדים ושוקולד חלב.. עוגיות מושלמות לשבת או לטבול ככה בערב עם הכוס תה –
וגם הילדים יאהבו מאוד להכין יחד איתכם את המתכון הזה. 40 דקות בלבד והעוגיות מוכנות!

המתכון הוא חלבי – לכל שומרי הכשרות שימו לב המתכון חלבי.

זמן ההכנה הוא כארבעים דקות. כן כן לא טעיתם 40 דקות בלבד והעוגיות מוכנות.

דרגת הקושי היא בינונית. אך עם הצמדות לאופן ההכנה והמרכיבים וכל אחד יכול להכין את זה.

עוגיות שקדים ושוקולד

המרכיבים של המתכון הנ"ל פשוטים, ואלו המרכיבים:

חמאה, אבקת סוכר, אבקת שקדים, שקדים פרוסים קצוצים דק, מלח, תמצית וניל וקמח לבן.

למילוי תצטרכו: שוקולד חלב, שמנת מתוקה ומלח.

*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!

שלבי ההכנה של המתכון הם כ-10 שלבים פשוטים קלים ולא מסובכים בכלל!
כל שלב הוא סופר קצר להכנת העוגיות.

*הערה: אל תשכחו לחמם מראש את התנור ל-170 מעלות טורבו על מנת שיהיה בטמפרטורה הנכונה כאשר אתם מכניסים את העוגיות.

בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: